Povezane vesti
"Prozivali su me na nacionalnoj osnovi i pravili smicalice mojoj porodici" Šejla otkrila šta su značile suze u finalu
Kurir 12.06.2024
Posle punih devet meseci i napete borbe, završena je još jedna sezona popularnog muzičkog takmičenja, i titulu nove zvezde "Granda" odnela je Šejla Zonić. - Imala sam osećaj da lebdim, da nisam ni na nebu, ni na zemlji. Toliko su me preplavile neke… »
Šejla nakon velike pobede, otkrila strašne detalje napada: “Bilo je ciljano, zli ljudi se plaše nečije…”
Telegraf 12.06.2024
Šejla je istakla da je Ceca radila sve da istakne njene vrednosti. Posle punih devet meseci i napete borbe, završena je još jedna sezona popularnog muzičkog takmičenja, i titulu nove zvezde " Granda" odnela je Šejla Zonić. Šejli je mentorka bila… »
Vesti dana »

VIDEO Klipersi sprečili Nikse da obezbede plej-of: Bogdanović pomagao u rapsodiji dve zvezde tima
Nova pre 49 minutajoš 16 povezanih

Odložen Đokovićev meč u Majamiju: Novo pravilo poremetilo sve, poznat novi termin
Mondo pre 1 satjoš 10 povezanih

Samit "koalicije voljnih" o miru i bezbednosti za Ukrajinu danas u Parizu
RTV pre 2 satajoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 8 satijoš 4 povezane

Upozorenje RHMZ Oblačno sa čestom kišom evo do kada se očekuju padavine
Dnevnik pre 37 minutajoš 7 povezanih