Povezane vesti
"Prozivali su me na nacionalnoj osnovi i pravili smicalice mojoj porodici" Šejla otkrila šta su značile suze u finalu
Kurir 12.06.2024
Posle punih devet meseci i napete borbe, završena je još jedna sezona popularnog muzičkog takmičenja, i titulu nove zvezde "Granda" odnela je Šejla Zonić. - Imala sam osećaj da lebdim, da nisam ni na nebu, ni na zemlji. Toliko su me preplavile neke… »
Šejla nakon velike pobede, otkrila strašne detalje napada: “Bilo je ciljano, zli ljudi se plaše nečije…”
Telegraf 12.06.2024
Šejla je istakla da je Ceca radila sve da istakne njene vrednosti. Posle punih devet meseci i napete borbe, završena je još jedna sezona popularnog muzičkog takmičenja, i titulu nove zvezde " Granda" odnela je Šejla Zonić. Šejli je mentorka bila Svetlana… »
Vesti dana »
Izložba "100 godina od obnove Njegoševe kapele" otvorena u Kraljevskom dvoru: Prisustvovao i princ Aleksandar Karađorđević
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Kozma: Naprednjaci iz Poslaničke grupe prijateljstva sa Nemačkom vređali goste iz Bundestaga
Beta pre 4 satijoš 1 povezana
Đurić iz Brisela: Zbog teških globalnih okolnosti u EU pojačan zamah za proširenje na naš region
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Šok odluka italijanskog suda: Ukrajinac optužen za sabotažu 'Severnog toka' biće izručen Nemačkoj (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Trampov specijalni izaslanik i Zelenski se neće sastati u Ankari, ukrajinski predsednik nezadovaljan mirovnim planom SAD
Danas pre 4 satijoš 1 povezana