Повезане вести

Руско-израелском новинару забрањен улазак у Србију: „На аеродрому ми нису ништа објаснили, само су ми дали папир да сам…

Руско-израелском новинару забрањен улазак у Србију: „На аеродрому ми нису ништа објаснили, само су ми дали папир да сам…

Нова 13.06.2024
Роману Перлу, руско-израелском слободном новинару ангажованом на заједничком пројекту Гласа Америке и Радија Слободна Европа "Цуррент тиме - Актуелности", забрањен је улазак у Србију на аеродрому Никола Тесла у Београду. У… »
Новинари – игре са границама (ВИДЕО)

Новинари – игре са границама (ВИДЕО)

Инсајдер 13.06.2024
Новинару Роману Перли, који критикује власт у Русији, забрањен је улазак у Србију. То није први пут да се појединим руским новинарима забрањује улазак у земљу док, са друге стране, Србија није усамљена у забранама те врсте… »
Руско-израелском новинару забрањен улазак у Србију: „Дали су ми папир да сам безбедносни ризик“

Руско-израелском новинару забрањен улазак у Србију: „Дали су ми папир да сам безбедносни ризик“

Н1 Инфо 13.06.2024
Роману Перлу, руско-израелском слободном новинару ангажованом на заједничком пројекту Гласа Америке и Радија Слободна Европа "Цуррент тиме - Актуелности", забрањен је улазак у Србију на аеродрому Никола Тесла у Београду. У… »
Никитин: Забрањен улаз у Србију руско-израелском новинару

Никитин: Забрањен улаз у Србију руско-израелском новинару

НИН 13.06.2024
Руско-израелском новинару Роману Перлу је 8. јуна ускраћен улазак у Србију што је најновији случај "ускраћивања гостопримства" опозиционо настројеним Русима, саопштио је руски антиратни активиста Пјотр Никитин који живи у… »
Руско-израелски новинар изјавио да му је забрањен улаз у Србију

Руско-израелски новинар изјавио да му је забрањен улаз у Србију

Данас 12.06.2024
Руско-израелском слободном новинару ангажованом на заједничком пројекту Гласа Америке и Радија Слободна Европа “Цуррент тиме – Актуелности” Роману Перлу забрањен је улазак у Србију на аеродрому “Никола Тесла” у Београду. Како је… »

Вести дана »