Povezane vesti
Rusko-izraelskom novinaru zabranjen ulazak u Srbiju: „Na aerodromu mi nisu ništa objasnili, samo su mi dali papir da sam…
Nova 13.06.2024
Romanu Perlu, rusko-izraelskom slobodnom novinaru angažovanom na zajedničkom projektu Glasa Amerike i Radija Slobodna Evropa "Current time - Aktuelnosti", zabranjen je ulazak u Srbiju na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. U srpsku prestonicu novinar je… »
Novinari – igre sa granicama (VIDEO)
Insajder 13.06.2024
Novinaru Romanu Perli, koji kritikuje vlast u Rusiji, zabranjen je ulazak u Srbiju. To nije prvi put da se pojedinim ruskim novinarima zabranjuje ulazak u zemlju dok, sa druge strane, Srbija nije usamljena u zabranama te vrste. Obrazloženja su… »
Rusko-izraelskom novinaru zabranjen ulazak u Srbiju: „Dali su mi papir da sam bezbednosni rizik“
N1 Info 13.06.2024
Romanu Perlu, rusko-izraelskom slobodnom novinaru angažovanom na zajedničkom projektu Glasa Amerike i Radija Slobodna Evropa "Current time - Aktuelnosti", zabranjen je ulazak u Srbiju na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. U srpsku prestonicu novinar je… »
Zabranjen ulazak u Srbiju rusko-izraelskom novinaru i autoru na projektu Glasa Amerike i RSE
Danas 13.06.2024
Romanu Perlu, rusko-izraelskom slobodnom novinaru angažovanom na zajedničkom projektu Glasa Amerike i Radija Slobodna Evropa “Current time – Aktuelnosti”, zabranjen je ulazak u Srbiju na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu. Kako je ispričao… »
Nikitin: Zabranjen ulaz u Srbiju rusko-izraelskom novinaru
NIN 13.06.2024
Rusko-izraelskom novinaru Romanu Perlu je 8. juna uskraćen ulazak u Srbiju što je najnoviji slučaj "uskraćivanja gostoprimstva" opoziciono nastrojenim Rusima, saopštio je ruski antiratni aktivista Pjotr Nikitin koji živi u Beogradu. On je naveo da… »
Ruskom novinaru na beogradskom aerodromu zabranjen ulazak u Srbiju
Radio 021 13.06.2024
Rusko-izraelskom novinaru angažovanom na zajedničkom projektu Glasa Amerike i Radija slobodna Evropa "Current time - Aktuelnosti" Romanu Perlu zabranjen je ulazak u Srbiju na aerodromu "Nikola Tesla". Kako je ispričao Glasu Amerike, po sletanju u… »
Rusko-izraelski novinar izjavio da mu je zabranjen ulaz u Srbiju
Danas 12.06.2024
Rusko-izraelskom slobodnom novinaru angažovanom na zajedničkom projektu Glasa Amerike i Radija Slobodna Evropa “Current time – Aktuelnosti” Romanu Perlu zabranjen je ulazak u Srbiju na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu. Kako je ispričao… »
Vesti dana »
Dan žalosti u Republici Srpskoj i Distriktu Brčko zbog nesreće u Novom Sadu
Politika pre 1 satjoš 176 povezanih
Građevinska dozvola za rekonstrukciju stanice u Novom Sadu „nestala“ sa CEOP-a
Novi magazin pre 6 satijoš 13 povezanih
Bićete na ivici suza kada vidite šta je karleušina ćerka objavila, a posvećeno je poginulima u Novom Sadu! Rekla je samo par reči i rastužila naciju (foto)
Kurir pre 22 minutajoš 162 povezane
Nadstrešnica bila predmet radova, počinju saslušanja „od vrha“, zakazan skup ispred stanice (BLOG)
Novi magazin pre 53 minutajoš 96 povezanih
Dan posle tragedije u Novom Sadu: 20 ljudi ide na saslušanje, troje povređenih ponovo operisani
Sputnik pre 53 minutajoš 86 povezanih