Povezane vesti
"Čuo sam vrisku"! Devojku u dvorištu u Starim Banovcima izujedale doge - Vlasnik ih pustio da slobodno šetaju
Mondo 13.06.2024
Devojku su psi izujedali u Starim Banovcima. Devojku su psi izujedali u Starim Banovcima. "Čuo sam vrisku, ali sam mislio da se deca igraju", ovim rečima počinje priču meštanin Starih Banovaca gde je juče uhapšen M. S. (53), vlasnik dva psa koji su… »
Psi su je krvnički ujedali: Šta se dešavalo u dvorištu u kom su doge ženi nanele teške telesne povrede: "čula se vriska"
Blic 13.06.2024
"Čuo sam vrisku, ali sam mislio da se deca igraju", ovim rečima za "Blic" priča meštanin Starih Banovaca gde je juče uhapšen M. S. (53), vlasnik dva psa koji su napali ženu J. Ć. (30) i naneli joj teške telesne povrede, kao i devojku (23) koja je… »
Vesti dana »

Serena je Novakov najbolji kritičar: "Kad ona kaže da nije loše, znači da je fantastično"
Sportske.net pre 1 satjoš 32 povezane

Vulin: Rusija uz Srbiju u borbi protiv obojene revolucije, FSB će istražiti navode o "zvučnom topu"
RTV pre 1 satjoš 23 povezane

Studenti za danas najavili tročasovnu blokadu Brankovog mosta u Beogradu
Beta pre 58 minutajoš 14 povezanih

Potop stiže u Srbiju! Već pljušti u ovim predelima i scenario ne obećava: Pašće više kiše nego za ceo mesec
Telegraf pre 46 minutajoš 15 povezanih

"Ja sam napravio ovu grupu": Majk Volc preuzeo odgovornost za curenje vojnih planova
NIN pre 1 satjoš 9 povezanih