Povezane vesti
Zastupaću vojvođanske Mađare i celu Srbiju
Politika 13.06.2024
Ovo će za mene biti velika promena, jer sam do sada radila kao narodni poslanik u Skupštini Srbije, a potom i kao državni sekretar u drugom okruženju, u potpuno drugačijem sistemu. Kao što je i Andor Deli, moj prethodnik u protekla dva mandata… »
Anamarija Viček: U Evropskom parlamentu zastupaću vojvođanske Mađare i celu Srbiju
RTV 13.06.2024
BEOGRAD - Nova poslanica Evropskog parlamenta sa liste vladajuće mađarske partije Fides Anamarija Viček, iz Saveza vojvođanskih Mađara, rekla je danas da će njen najvažniji zadatak na novoj funkciji biti da iskoristi sve mogućnosti pregovaranja… »
Viček će podržavati Srbiju da što pre postane punopravna članica EU: U EP ću zastupati vojvođanske Mađare i celu Srbiju
Dnevnik 13.06.2024
BEOGRAD: Nova poslanica Evropskog parlamenta sa liste vladajuće mađarske partije Fides Anamarija Viček, iz stranke Savez vojvođanskih Mađara, rekla je danas da će njen najvažniji zadatak na novoj funkciji biti da iskoristi sve mogućnosti… »
Vesti dana »
Ukrajina napala Rostovsku oblast, oboreno 30 dronova, požar na industrijskom objektu
RTV pre 45 minutajoš 3 povezane
Šestorica policajaca suspendovana jer nisu reagovali na uništavanje murala u Severnoj Mitrovici
Danas pre 10 satijoš 1 povezana