Povezane vesti
Zastupaću vojvođanske Mađare i celu Srbiju
Politika 13.06.2024
Ovo će za mene biti velika promena, jer sam do sada radila kao narodni poslanik u Skupštini Srbije, a potom i kao državni sekretar u drugom okruženju, u potpuno drugačijem sistemu. Kao što je i Andor Deli, moj prethodnik u protekla dva mandata… »
Anamarija Viček: U Evropskom parlamentu zastupaću vojvođanske Mađare i celu Srbiju
RTV 13.06.2024
BEOGRAD - Nova poslanica Evropskog parlamenta sa liste vladajuće mađarske partije Fides Anamarija Viček, iz Saveza vojvođanskih Mađara, rekla je danas da će njen najvažniji zadatak na novoj funkciji biti da iskoristi sve mogućnosti pregovaranja… »
Viček će podržavati Srbiju da što pre postane punopravna članica EU: U EP ću zastupati vojvođanske Mađare i celu Srbiju
Dnevnik 13.06.2024
BEOGRAD: Nova poslanica Evropskog parlamenta sa liste vladajuće mađarske partije Fides Anamarija Viček, iz stranke Savez vojvođanskih Mađara, rekla je danas da će njen najvažniji zadatak na novoj funkciji biti da iskoristi sve mogućnosti… »
Vesti dana »
Studenti iz Kragujevca danas trče do Beograda, doček ispred Hrama Svetog Save: Kako će izgledati štafetni maraton
Nedeljnik pre 6 satijoš 12 povezanih
Završena blokada tri raskrsnice na prilazu Novom Sadu, Gazela još zatvorena, u toku štafetni maraton od Kragujevca do Beograda
RTV pre 24 minutajoš 61 povezana
Uživo izbori na Kosovu Glasaju Srbi u rasejanju, na izbore izašla jedina Srpkinja povratnica u Đakovici
Blic pre 49 minutajoš 64 povezane