Povezane vesti
"Umrla je dan pred moj rođendan": Miljana Kulić drhtavim glasom progovorila o gubitku člana porodice: "Bila mi je sve u životu"…
Blic 13.06.2024
Miljana Kulić jedna je od najskandaloznijih rijaliti učesnicima, a sada je otkrila koji joj je bio najteži životni trenutak. Miljana Kulić drhtavim glasom je ispričala da joj je najteže pao gubitak bake. - U životu mi je najteže pala smrt bake, umrla je… »
Miljana u suzama zbog gubitka bliskog člana porodice, tek smogla snagu da o tome priča: "Najteži trenutak..."
Telegraf 13.06.2024
Tokom izlaganja za crnim stolom, Kulićeva je govorila o najbolnijem trenutku u životu. Rijaliti zvezda Miljana Kulić već godinama vodi život pred kamerama. Proslavila se učešćem u "Parovima", potom je prešla u "Zadrugu", a sada je deo "Elite". Tokom svih… »
Vesti dana »

EPS pokreće poskupljenje struje uz finansiranje iz sopstvenih sredstava i pripreme za zimsku sezonu
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 30 povezanih

Policija uhapsila u Mionici osumnjičenog za pokušaj ubistva policajca
Beta pre 35 minutajoš 28 povezanih

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 26 povezanih

Visoke temperature i vremenske nepogode u Srbiji: crveno upozorenje za Pomoravlje i jugoistok
Naslovi.ai pre 2 satajoš 43 povezane