Povezane vesti

Poverenica Srbije traži da se poslanik Nestorović izvini Romima

Poverenica Srbije traži da se poslanik Nestorović izvini Romima

Slobodna Evropa 13.06.2024
Narodni poslanik grupe "Mi snaga naroda" u Skupštini Srbije, Branimir Nestorović prekršio je zakon i uvredio Rome i Romkinje izjavama na televiziji s nacionalnom frekvencijom, i dužan je da se javno izvini, mišljenje je Poverenice za zaštitu… »
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti: Branimir Nestorović je uvredio Rome, prekršio zakon i dužan je da se izvini

Poverenica za zaštitu ravnopravnosti: Branimir Nestorović je uvredio Rome, prekršio zakon i dužan je da se izvini

Blic 13.06.2024
Branimir Nestorović, poslanik grupe "Mi snaga naroda" u Skupštini Srbije, uvredio je Rome i Romkinje izjavama na televiziji s nacionalnom frekvencijom, prekršio zakon i dužan je da se javno izvini, mišljenje je Poverenice za zaštitu ravnopravnosti o… »
Poverenica: Poslanik Branimir Nestorović treba da se izvini zbog diskriminacije

Poverenica: Poslanik Branimir Nestorović treba da se izvini zbog diskriminacije

Danas 13.06.2024
Poslanik grupe „Mi snaga naroda“ u Skupštini Srbije Branimir Nestorović je uvredio Rome i Romkinje izjavama na televiziji s nacionalnom frekvencijom, prekršio zakon i dužan je da se javno izvini – mišljenje je Poverenice za zaštitu… »
Inicijativa A11: Poverenica traži da se Nestorović izvini Romima

Inicijativa A11: Poverenica traži da se Nestorović izvini Romima

N1 Info 13.06.2024
Poslanik grupe "Mi snaga naroda" u Skupštini Srbije Branimir Nestorović je uvredio Rome i Romkinje izjavama na televiziji s nacionalnom frekvencijom, prekršio zakon i dužan je da se javno izvini, mišljenje je Poverenice za zaštitu ravnopravnosti o… »
Utvrđeno: Nestorović prekršio zakon, od njega se očekuje da se izvini Romima i Romkinjama

Utvrđeno: Nestorović prekršio zakon, od njega se očekuje da se izvini Romima i Romkinjama

Radio 021 13.06.2024
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković donela je mišljenje da je narodni poslanik Branimir Nestorović rasističkim izjavama o Romima i Romkinjama prekršio zakon. Kako je saopštila Inicijativa za ekonomska i socijalna prava A 11… »
Inicijativa A11: Poslanik Nestorović treba da se izvini jer je diskriminisao Rome

Inicijativa A11: Poslanik Nestorović treba da se izvini jer je diskriminisao Rome

Novi magazin 13.06.2024
Poslanik grupe "Mi snaga naroda" u Skupštini Srbije Branimir Nestorović je uvredio Rome i Romkinje izjavama na televiziji s nacionalnom frekvencijom, prekršio zakon i dužan je da se javno izvini - mišljenje je Poverenice za zaštitu ravnopravnosti o… »

Vesti dana »