Povezane vesti
Poverenica Srbije traži da se poslanik Nestorović izvini Romima
Slobodna Evropa 13.06.2024
Narodni poslanik grupe "Mi snaga naroda" u Skupštini Srbije, Branimir Nestorović prekršio je zakon i uvredio Rome i Romkinje izjavama na televiziji s nacionalnom frekvencijom, i dužan je da se javno izvini, mišljenje je Poverenice za zaštitu… »
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti: Branimir Nestorović je uvredio Rome, prekršio zakon i dužan je da se izvini
Blic 13.06.2024
Branimir Nestorović, poslanik grupe "Mi snaga naroda" u Skupštini Srbije, uvredio je Rome i Romkinje izjavama na televiziji s nacionalnom frekvencijom, prekršio zakon i dužan je da se javno izvini, mišljenje je Poverenice za zaštitu ravnopravnosti o… »
Poverenica: Poslanik Branimir Nestorović treba da se izvini zbog diskriminacije
Danas 13.06.2024
Poslanik grupe „Mi snaga naroda“ u Skupštini Srbije Branimir Nestorović je uvredio Rome i Romkinje izjavama na televiziji s nacionalnom frekvencijom, prekršio zakon i dužan je da se javno izvini – mišljenje je Poverenice za zaštitu… »
Inicijativa A11: Poverenica traži da se Nestorović izvini Romima
N1 Info 13.06.2024
Poslanik grupe "Mi snaga naroda" u Skupštini Srbije Branimir Nestorović je uvredio Rome i Romkinje izjavama na televiziji s nacionalnom frekvencijom, prekršio zakon i dužan je da se javno izvini, mišljenje je Poverenice za zaštitu ravnopravnosti o… »
Utvrđeno: Nestorović prekršio zakon, od njega se očekuje da se izvini Romima i Romkinjama
Radio 021 13.06.2024
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković donela je mišljenje da je narodni poslanik Branimir Nestorović rasističkim izjavama o Romima i Romkinjama prekršio zakon. Kako je saopštila Inicijativa za ekonomska i socijalna prava A 11… »
Inicijativa A11: Poslanik Nestorović treba da se izvini jer je diskriminisao Rome
Novi magazin 13.06.2024
Poslanik grupe "Mi snaga naroda" u Skupštini Srbije Branimir Nestorović je uvredio Rome i Romkinje izjavama na televiziji s nacionalnom frekvencijom, prekršio zakon i dužan je da se javno izvini - mišljenje je Poverenice za zaštitu ravnopravnosti o… »
Vesti dana »
"Nema love u reprezentaciji, samo ja zarađujem": Pešić se obratio posle pobede, spomenuo umetnike i ratnike
Mondo pre 56 minutajoš 38 povezanih
Tepić: Zbog zlostavljanja 74-godišnjeg čoveka batinaši iz policije moraju da završe u zatvoru
Novi magazin pre 2 satajoš 13 povezanih
Završen protest u Novom Sadu; aktivista Nikola Ristić pušten na slobodu (VIDEO)
Insajder pre 4 satijoš 39 povezanih