Povezane vesti
Poverenica Srbije traži da se poslanik Nestorović izvini Romima
Slobodna Evropa 13.06.2024
Narodni poslanik grupe "Mi snaga naroda" u Skupštini Srbije, Branimir Nestorović prekršio je zakon i uvredio Rome i Romkinje izjavama na televiziji s nacionalnom frekvencijom, i dužan je da se javno izvini, mišljenje je Poverenice za zaštitu… »
Poverenica: Poslanik Branimir Nestorović treba da se izvini zbog diskriminacije
Danas 13.06.2024
Poslanik grupe „Mi snaga naroda“ u Skupštini Srbije Branimir Nestorović je uvredio Rome i Romkinje izjavama na televiziji s nacionalnom frekvencijom, prekršio zakon i dužan je da se javno izvini – mišljenje je Poverenice za zaštitu ravnopravnosti o… »
Inicijativa A11: Poverenica traži da se Nestorović izvini Romima
N1 Info 13.06.2024
Poslanik grupe "Mi snaga naroda" u Skupštini Srbije Branimir Nestorović je uvredio Rome i Romkinje izjavama na televiziji s nacionalnom frekvencijom, prekršio zakon i dužan je da se javno izvini, mišljenje je Poverenice za zaštitu ravnopravnosti o… »
Utvrđeno: Nestorović prekršio zakon, od njega se očekuje da se izvini Romima i Romkinjama
Radio 021 13.06.2024
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković donela je mišljenje da je narodni poslanik Branimir Nestorović rasističkim izjavama o Romima i Romkinjama prekršio zakon. Kako je saopštila Inicijativa za ekonomska i socijalna prava A 11, poverenica… »
Vesti dana »
Avion Er Srbije koji je odleteo po srpske državljane evakuisane iz Izraela poleteo iz Šarm el Šejka
Newsmax Balkans pre 46 minutajoš 54 povezane
Modžtaba Hamnei, sin ubijenog ajatolaha, izabran za novog vrhovnog vođu Irana, prenose mediji
Newsmax Balkans pre 46 minutajoš 26 povezanih
Poljoprivrednici bez jedinstvene odluke: Jedni nastavljaju blokade, drugi "prave pauzu do sastanka u Vladi"
N1 Info pre 3 satajoš 35 povezanih
UŽIVO Novi napad na Izrael i Katar; Sirene za uzbunu u Jordanu /video/
Sputnik pre 1 satjoš 29 povezanih
"On nije Čerčil, nisam to očekivao": Tramp besan na Kira Starmera, haos među saveznicima zbog rata sa Iranom
Mondo pre 5 satijoš 32 povezane