Povezane vesti
Poverenica Srbije traži da se poslanik Nestorović izvini Romima
Slobodna Evropa 13.06.2024
Narodni poslanik grupe "Mi snaga naroda" u Skupštini Srbije, Branimir Nestorović prekršio je zakon i uvredio Rome i Romkinje izjavama na televiziji s nacionalnom frekvencijom, i dužan je da se javno izvini, mišljenje je Poverenice za zaštitu… »
Poverenica: Poslanik Branimir Nestorović treba da se izvini zbog diskriminacije
Danas 13.06.2024
Poslanik grupe „Mi snaga naroda“ u Skupštini Srbije Branimir Nestorović je uvredio Rome i Romkinje izjavama na televiziji s nacionalnom frekvencijom, prekršio zakon i dužan je da se javno izvini – mišljenje je Poverenice za zaštitu ravnopravnosti o… »
Inicijativa A11: Poverenica traži da se Nestorović izvini Romima
N1 Info 13.06.2024
Poslanik grupe "Mi snaga naroda" u Skupštini Srbije Branimir Nestorović je uvredio Rome i Romkinje izjavama na televiziji s nacionalnom frekvencijom, prekršio zakon i dužan je da se javno izvini, mišljenje je Poverenice za zaštitu ravnopravnosti o… »
Utvrđeno: Nestorović prekršio zakon, od njega se očekuje da se izvini Romima i Romkinjama
Radio 021 13.06.2024
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković donela je mišljenje da je narodni poslanik Branimir Nestorović rasističkim izjavama o Romima i Romkinjama prekršio zakon. Kako je saopštila Inicijativa za ekonomska i socijalna prava A 11, poverenica… »
Vesti dana »
Cena nafte Brent pala na manje od 100 dolara za barel nakon vesti o pregovorima SAD i Irana
NIN pre 16 minutajoš 26 povezanih
Jokićeva majstorija kojom je doneo pobedu Denveru protiv Finiksa (VIDEO)
Danas pre 41 minutajoš 47 povezanih
Alarm celoj Srbiji! Stiže drastična promena vremena, RHMZ se hitno oglasio: Kiša, sneg i opasno zahlađenje već u petak!
Blic pre 1 satjoš 23 povezane
uživo Tramp: Svi iranski lideri su nestali, pobedili smo, Teheran nastavlja udare u regionu
NIN pre 1 satjoš 15 povezanih
Koko Gof u polufinalu Majamija: Amerikanka srušila Belindu Benčić posle tri seta
Politika pre 46 minutajoš 21 povezana