Povezane vesti
Poverenica Srbije traži da se poslanik Nestorović izvini Romima
Slobodna Evropa 13.06.2024
Narodni poslanik grupe "Mi snaga naroda" u Skupštini Srbije, Branimir Nestorović prekršio je zakon i uvredio Rome i Romkinje izjavama na televiziji s nacionalnom frekvencijom, i dužan je da se javno izvini, mišljenje je Poverenice za zaštitu… »
Poverenica: Poslanik Branimir Nestorović treba da se izvini zbog diskriminacije
Danas 13.06.2024
Poslanik grupe „Mi snaga naroda“ u Skupštini Srbije Branimir Nestorović je uvredio Rome i Romkinje izjavama na televiziji s nacionalnom frekvencijom, prekršio zakon i dužan je da se javno izvini – mišljenje je Poverenice za zaštitu ravnopravnosti o… »
Inicijativa A11: Poverenica traži da se Nestorović izvini Romima
N1 Info 13.06.2024
Poslanik grupe "Mi snaga naroda" u Skupštini Srbije Branimir Nestorović je uvredio Rome i Romkinje izjavama na televiziji s nacionalnom frekvencijom, prekršio zakon i dužan je da se javno izvini, mišljenje je Poverenice za zaštitu ravnopravnosti o… »
Utvrđeno: Nestorović prekršio zakon, od njega se očekuje da se izvini Romima i Romkinjama
Radio 021 13.06.2024
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković donela je mišljenje da je narodni poslanik Branimir Nestorović rasističkim izjavama o Romima i Romkinjama prekršio zakon. Kako je saopštila Inicijativa za ekonomska i socijalna prava A 11, poverenica… »
Vesti dana »

Cvijanović: Važno je slušati volju naroda o bilo kom važnom pitanju
Blic pre 6 minutajoš 7 povezanih

Protestna okupljanja: Demonstranti kod Vukovog spomenika, studenti iz Niša i Beograda u poseti Pirotu (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Kurti bi da "ukine" Srbe na: KiM "Stop" za dve srpske stranke na izborima: Hoće da ukloni konkurenciju dok Amerika šalje upozorenja, a sve liči na reprizu već viđene sapunice
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Hegset naredio Nacionalnoj gardi u gradu Vašingtonu da počne da nosi oružje
Blic pre 26 minutajoš 1 povezana