Повезане вести

ФОТО „Мој највећи успех до сада, тата ми је узор“: Ангелина Топић са великим осмехом стигла у Београд после сребра на ЕП

ФОТО „Мој највећи успех до сада, тата ми је узор“: Ангелина Топић са великим осмехом стигла у Београд после сребра на ЕП

Нова 13.06.2024
Ангелина Топић, српска атлетичарка, поново је направила велики успех, пошто је у Риму на Европском првенству изборила сребрну медаљу у дисциплини скок увис. Млада српска атлетичарка је у четвртак лепо дочекана на Аеродрому… »
ФОТО „Прво сам осетила страх, била сам забринута“: Вилагош са сребром око врата дочекана у Београду

ФОТО „Прво сам осетила страх, била сам забринута“: Вилагош са сребром око врата дочекана у Београду

Нова 13.06.2024
Адриана Вилагош је заблистала на атлетском Европском првенству у Риму и памтиће га по три велика успеха. Са бачених 64,42 центиметра оборила је лични и национални рекорд у бацању копља, освојила је сребро и изборила норму за… »
Ангелина и Адриана не скидају осмех са лица! Феноменални тренуци на аеродрому! Српске хероине стигле у Београд (фото)

Ангелина и Адриана не скидају осмех са лица! Феноменални тренуци на аеродрому! Српске хероине стигле у Београд (фото)

Курир 13.06.2024
Српске хероине, Ангелина Топић (18) и Адриана Вилагош (20), стигле су у Београд после великог успеха на Европском првенству у Риму. Младе атлетичарке које су донеле велику радост Србији су око 12 часова и 20 минута слетеле на… »
Величанствен дочек за сребрне Ангелину и Адриану ВИДЕО

Величанствен дочек за сребрне Ангелину и Адриану ВИДЕО

Б92 13.06.2024
Ангелина Топић и Адриана Вилагош стигле су у Србију. Српске атлетичарке су се вратиле у домовину након сензационалних сребрних медаља на Европском првенству у Риму. Њу су на аеродрому Никола Тесла дочекали пријатељи, чланови… »
Сребрна краљица Ангелина заблистала: "Пресрећна сам! Отац ми је највећи узор у спорту и животу, а Париз..."

Сребрна краљица Ангелина заблистала: "Пресрећна сам! Отац ми је највећи узор у спорту и животу, а Париз..."

Телеграф 13.06.2024
Пресрећна је била Топићева на дочеку на Београдском аеродрому. Огроман успех остварила је Ангелина Топић на Европском првенству у атлетици у Риму, пошто је освојила сребрну медаљу одмах иза победнице Јарославе Махучик из… »
Дивна сцена са Београдског аеродрома: Цвеће и "шампањац" чекају Ангелину и Адриану, ту је другарица из тима

Дивна сцена са Београдског аеродрома: Цвеће и "шампањац" чекају Ангелину и Адриану, ту је другарица из тима

Телеграф 13.06.2024
Велики успех су оствариле наше атлеричарке. Нема ко се није обрадовао сребрним медаљама које су освојиле наше блиставе, младе атлетичарке Ангелина Топић и Адриана Вилагош на тек завршеном Европском првенству које је одржано у… »

Вести дана »