Повезане вести

На суђењу „врачарцима“ приказиване слике са обдукције њихових жртава

На суђењу „врачарцима“ приказиване слике са обдукције њихових жртава

Политика 13.06.2024
Приказом слика са обдукције убијених Александра Шарца и Александра Халабрина пред судским већем. Посебног одељења Вишег суда у Београду данас је настављено суђење групи од 48 окривљених за три убиства и шест покушаја… »
Настављено суђење „врачарцима“, приказане узнемирујуће фотографије жртава клана

Настављено суђење „врачарцима“, приказане узнемирујуће фотографије жртава клана

Н1 Инфо 13.06.2024
Извођењем писаних доказа из списа предмета настављено је суђење криминалној групи "врачарци" оптуженој за три тешка убиства и шест покушаја тешких убистава. У судници су приказане узнемирујуће фотографије које су део… »
На суђењу "врачарцима" приказане фотографије са обдукције Шарца и Халабрина, једном оптуженом притвор замењен јемством

На суђењу "врачарцима" приказане фотографије са обдукције Шарца и Халабрина, једном оптуженом притвор замењен јемством

Инсајдер 13.06.2024
У наставку суђења припадницима групе "врачарци" оптуженим за три тешка убиства и шест покушаја тешких убистава, у Специјалном суду приказане су слике са обдукције убијених Александра Шарца и Александра Халабрина. Шарац је рањен… »
"Ја сам га родила, морам да будем ту за њега": На суђењу "Врачарцима" приказане фотографије са обдукције убијених, речи…

"Ја сам га родила, морам да будем ту за њега": На суђењу "Врачарцима" приказане фотографије са обдукције убијених, речи…

Блиц 13.06.2024
У наставку суђења припадницима групе "врачарци" оптуженим за три тешка убиства и шест покушаја тешких убистава, у Специјалном суду приказане су слике са обдукције убијених Александра Шарца и Александра Халабрина. Шарац је рањен… »
„Ја сам га родила, морам ту да будем због њега“: На суђењу „Врачарцима“ приказане фотографије са обдукције жртава, мајка…

„Ја сам га родила, морам ту да будем због њега“: На суђењу „Врачарцима“ приказане фотографије са обдукције жртава, мајка…

Нова 13.06.2024
Ја сам га родила, знам кад је удахнуо први пут, морам да будем ту за њега: Мајка убијеног Шарца упозорена да су слике језиве!

Ја сам га родила, знам кад је удахнуо први пут, морам да будем ту за њега: Мајка убијеног Шарца упозорена да су слике језиве!

Курир 13.06.2024
Суђење такозваном врачарском клану, на чијем су челу према оптужници били одбегли Никола Вушовић, звани Џони са Врачара и Радоје Звицер, настављено је данас у Специјалном суду у Београду увидом у записник са увиђаја са лица… »
Муж старлете 7 пута осуђиван: Суд донео одлуку да ли Качаревић може на слободу

Муж старлете 7 пута осуђиван: Суд донео одлуку да ли Качаревић може на слободу

Курир 13.06.2024
Судско веће које суди припадницима такозваног врачарског клана на чијем су челу наводно били одбегли Никола Вушовић, звани Џони са Врачара и Радоје Звицер, донело је одлуку да одбије предлог бранилаца оптуженог Николе… »

Вести дана »