Povezane vesti
Šok u emisiji! Majka ispričala potresnu priču o ćerki (10) koja je u domu Onda se uživo uključio njen otac iz zatvora
Kurir 13.06.2024
Tema današnje emisije "Ni pet ni šest" je slučaj žene, bivše zavisnice, koja je narkotike prestala da koristi i pre rođenja deteta, a kojoj je oduzeto dete. Njena prošlost je zaista burna. Bila je u zatvoru, bila je zavisnica od opijata, ali je majka… »
Ispovest majke: "Dete mi je oteto i poslato kod hranitelja pa u dom, godinu i po dana ne dozvoljavaju posete srodnicima"
Mondo 13.06.2024
Kakva su ljudska i roditeljska prava kada su u pitanju osobe koje imaju za sobom burnu prošlost? Kakva su ljudska i roditeljska prava kada su u pitanju osobe koje imaju za sobom burnu prošlost? Autorka i voditeljka Jovana Grgurević, u današnjoj emisiji… »
Potresna ispovest majke: "Dete mi je oteto i poslato kod hranitelja pa u dom, godinu i po dana ne dozvoljavaju posete…
Kurir 13.06.2024
Kakva su ljudska i roditeljska prava kada su u pitanju osobe koje imaju za sobom burnu prošlost? Autorka i voditeljka Jovana Grgurević, u današnjoj emisiji “NI 5 NI 6” na Kurir televiziji, razgovaraće sa svojim gostima o tome da li je pravda zaista ista… »
Vesti dana »

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 25 povezanih

"Tramp je izgubio strpljenje jer Putin jedini može da zaustavi rat!" Skraćen rok za postizanje mira sa Ukrajinom - stručnjaci o mogućem 12-odnevnom scenariju
Kurir pre 2 satajoš 50 povezanih

(Video) Postaje srpski zet? Heroj drame u avionu poreklom s naših prostora podelio sjajne vesti: Upoznao sam najdivniju ženu na svetu, selim se u Srbiju
Dnevnik pre 2 satajoš 31 povezana

Tramvaji "Bozankaja" od sutra na ulicama Beograda – 3 miliona evra po komadu, tender pod sumnjom
Insajder pre 10 satijoš 26 povezanih