Povezane vesti

Adriana Vilagoš za „Dnevnik” o drami sa srebrnim krajem: Svašta mi je prolazilo kroz glavu pre trećeg hica, pritisak je…

Adriana Vilagoš za „Dnevnik” o drami sa srebrnim krajem: Svašta mi je prolazilo kroz glavu pre trećeg hica, pritisak je…

Dnevnik 13.06.2024
– Ne možemo mi bez drame – prvi je komentar na javljanje Đerđi Vilagoš za „Dnevnik”, majke i trenera Adriane, koja je odbranila srebro u bacanju koplja na Evropskom prvenstvu u Rimu seniorskim državnim rekordom 64,42 m i uzetom olimpijskom… »
Vilagoš: Prvo da se smirim, pa punom snagom na pripreme za Pariz

Vilagoš: Prvo da se smirim, pa punom snagom na pripreme za Pariz

Sportski žurnal 13.06.2024
Istakla da je jedino važno da bude zadovoljna sobom. Adriana Vilagoš izjavila je danas da je srećna zbog osvajanja srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Rimu i plasmana na Olimpijske igre u Parizu. Vilagoševa je pre dva dana osvojla srebrnu medalju… »
Vilagoš: " U dobroj sam formi"

Vilagoš: " U dobroj sam formi"

B92 13.06.2024
Adriana Vilagoš opisala je kako joj je bilo u finalu Evropskog prvenstva u Rimu, gde je u disciplini bacanje koplja osvojila srebrnu medalju. "Da jeste, bilo je jako teško pre tog trećeg hica, ali mi je jako drago što sam uspela to da napravim. Pre… »
Srebrna Adriana koja sija zlatnim sjajem: "Bilo je teško, sad ful fokus na Pariz! Cilj na OI? Pa, uvek isti"

Srebrna Adriana koja sija zlatnim sjajem: "Bilo je teško, sad ful fokus na Pariz! Cilj na OI? Pa, uvek isti"

Telegraf 13.06.2024
Spremna je naša atletičarka i za Olimpijske igre. Evropsko prvenstvo u atletici je gotovo, Srbija je kući donela dve medalje, a to su za nju učinile Angelina Topić u skoku uvis, te Adriana Vilagoš u bacanju koplja, koje su pokazale da naša zemlja i… »

Vesti dana »