Povezane vesti
Adriana Vilagoš za „Dnevnik” o drami sa srebrnim krajem: Svašta mi je prolazilo kroz glavu pre trećeg hica, pritisak je bio…
Dnevnik 13.06.2024
– Ne možemo mi bez drame – prvi je komentar na javljanje Đerđi Vilagoš za „Dnevnik”, majke i trenera Adriane, koja je odbranila srebro u bacanju koplja na Evropskom prvenstvu u Rimu seniorskim državnim rekordom 64,42 m i uzetom olimpijskom normom. Ovim… »
Vilagoš: " U dobroj sam formi"
B92 13.06.2024
Adriana Vilagoš opisala je kako joj je bilo u finalu Evropskog prvenstva u Rimu, gde je u disciplini bacanje koplja osvojila srebrnu medalju. "Da jeste, bilo je jako teško pre tog trećeg hica, ali mi je jako drago što sam uspela to da napravim. Pre dve… »
Srebrna Adriana koja sija zlatnim sjajem: "Bilo je teško, sad ful fokus na Pariz! Cilj na OI? Pa, uvek isti"
Telegraf 13.06.2024
Spremna je naša atletičarka i za Olimpijske igre. Evropsko prvenstvo u atletici je gotovo, Srbija je kući donela dve medalje, a to su za nju učinile Angelina Topić u skoku uvis, te Adriana Vilagoš u bacanju koplja, koje su pokazale da naša zemlja i te… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza: Danas pre podne prolazno naoblačenje, na krajnjem severu sunčano
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

"Nije bilo nijednog incidenta": Direktor policije o okupljanjima širom Srbije: "u 71 opštini prisustvovalo je 70.000 građana"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Vučić na Ubu sa građanima protiv blokada: Moj poziv na dijalog ostaje otvoren
Danas pre 7 satijoš 1 povezana