Повезане вести

Адриана Вилагош за „Дневник” о драми са сребрним крајем: Свашта ми је пролазило кроз главу пре трећег хица, притисак је био…

Адриана Вилагош за „Дневник” о драми са сребрним крајем: Свашта ми је пролазило кроз главу пре трећег хица, притисак је био…

Дневник 13.06.2024
– Не можемо ми без драме – први је коментар на јављање Ђерђи Вилагош за „Дневник”, мајке и тренера Адриане, која је одбранила сребро у бацању копља на Европском првенству у Риму сениорским државним рекордом 64,42 м и узетом… »
Вилагош: " У доброј сам форми"

Вилагош: " У доброј сам форми"

Б92 13.06.2024
Адриана Вилагош описала је како јој је било у финалу Европског првенства у Риму, где је у дисциплини бацање копља освојила сребрну медаљу. "Да јесте, било је јако тешко пре тог трећег хица, али ми је јако драго што сам успела… »
Сребрна Адриана која сија златним сјајем: "Било је тешко, сад фул фокус на Париз! Циљ на ОИ? Па, увек исти"

Сребрна Адриана која сија златним сјајем: "Било је тешко, сад фул фокус на Париз! Циљ на ОИ? Па, увек исти"

Телеграф 13.06.2024
Спремна је наша атлетичарка и за Олимпијске игре. Европско првенство у атлетици је готово, Србија је кући донела две медаље, а то су за њу учиниле Ангелина Топић у скоку увис, те Адриана Вилагош у бацању копља, које су… »

Вести дана »