Povezane vesti

Gašić čestitao Orliću: Uveren sam ćeš se uspešno suočiti sa izazovima koji te očekuju

Gašić čestitao Orliću: Uveren sam ćeš se uspešno suočiti sa izazovima koji te očekuju

Politika 13.06.2024
Ministar odbrane Bratislav Gašić uputio je danas čestitku Vladimiru Orliću povodom imenovanja na dužnost direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA). Gašić je, kao ministar odbrane i bivši direktor BIA, izrazio uverenje da će Orlić "svojim… »
Čestitka ministra Bratislava Gašića novom direktoru BIA Vladimiru Orliću

Čestitka ministra Bratislava Gašića novom direktoru BIA Vladimiru Orliću

Telegraf 13.06.2024
"Tvoj dolazak u BIA značiće mnogo za ljude unutar agencije - ljude koji su odani, hrabri i vredni i koji će ceniti tvoju posvećenost i integritet", navodi Gašić. Ministar odbrane Bratislav Gašić uputio je čestitku Vladimiru Orliću povodom… »
Vlajić: Orlićevo ponašanje u parlamentu dokaz da se kritičarima vlasti ne piše dobro

Vlajić: Orlićevo ponašanje u parlamentu dokaz da se kritičarima vlasti ne piše dobro

N1 Info 13.06.2024
"Vučić je taj koji se razume u sve poslove, a oni su tu da odrade sve što im on kaže. Imajući u vidu ponašanje gospodina Orlića u parlamentarnom i političkom životu, građanima slobodnomislećim u Srbiji se ne piše dobro", rekao je za N1 novinar… »
Vulin: Orlić će biti odličan direktor i znam da neće dopustiti strancima da ga laskanjem i pretnjama promene

Vulin: Orlić će biti odličan direktor i znam da neće dopustiti strancima da ga laskanjem i pretnjama promene

Telegraf 13.06.2024
"Direktora Orlića u BIA čekaju očeličeni profesionalci, ali oni nisu plaćenici koji mogu sve i za svakoga", Vulin. Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin čestitao Orliću: Znam da će Vladimir Orlić biti odličan direktor i znam da… »
Bivši šef BIA čestitao novom: Vulin: Znam da će Vladimir Orlić biti odličan direktor

Bivši šef BIA čestitao novom: Vulin: Znam da će Vladimir Orlić biti odličan direktor

Kurir 13.06.2024
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i bivši direktor BIA, Aleksandar Vulin čestitao je novom direktoru Bezbednosno-informativne agencije, Vladimiru Orliću. - Kao saborac Aleksandra Vučića i kao prethodni direktor BIA, želim da čestitam Vladimiru… »
Iza vesti: Aleksandar Olenik

Iza vesti: Aleksandar Olenik

N1 Info 13.06.2024
Advokat i član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Aleksandar Olenik, govoreći o novom šefu Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Vladimiru Orliću, i bivšem šefu Aleksandru Vulinu, kaže da nisu bitne personalne karakteristike… »
Olenik o Orliću i Vulinu u BIA: Njima je jedini Ustav, zakon i naredba – Aleksandar Vučić

Olenik o Orliću i Vulinu u BIA: Njima je jedini Ustav, zakon i naredba – Aleksandar Vučić

N1 Info 13.06.2024
Advokat i član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Aleksandar Olenik, govoreći o novom šefu Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Vladimiru Orliću, i bivšem šefu Aleksandru Vulinu, kaže da nisu bitne personalne karakteristike… »

Vesti dana »