Повезане вести
Гашић честитао Орлићу: Уверен сам ћеш се успешно суочити са изазовима који те очекују
Политика 13.06.2024
Министар одбране Братислав Гашић упутио је данас честитку Владимиру Орлићу поводом именовања на дужност директора Безбедносно-информативне агенције (БИА). Гашић је, као министар одбране и бивши директор БИА, изразио уверење да… »
Честитка министра Братислава Гашића новом директору БИА Владимиру Орлићу
Телеграф 13.06.2024
"Твој долазак у БИА значиће много за људе унутар агенције - људе који су одани, храбри и вредни и који ће ценити твоју посвећеност и интегритет", наводи Гашић. Министар одбране Братислав Гашић упутио је честитку Владимиру… »
Влајић: Орлићево понашање у парламенту доказ да се критичарима власти не пише добро
Н1 Инфо 13.06.2024
"Вучић је тај који се разуме у све послове, а они су ту да одраде све што им он каже. Имајући у виду понашање господина Орлића у парламентарном и политичком животу, грађанима слободномислећим у Србији се не пише добро", рекао је… »
Вулин: Орлић ће бити одличан директор и знам да неће допустити странцима да га ласкањем и претњама промене
Телеграф 13.06.2024
"Директора Орлића у БИА чекају очеличени професионалци, али они нису плаћеници који могу све и за свакога", Вулин. Потпредседник Владе Републике Србије Александар Вулин честитао Орлићу: Знам да ће Владимир Орлић бити одличан… »
Бивши шеф БИА честитао новом: Вулин: Знам да ће Владимир Орлић бити одличан директор
Курир 13.06.2024
Потпредседник Владе Републике Србије и бивши директор БИА, Александар Вулин честитао је новом директору Безбедносно-информативне агенције, Владимиру Орлићу. - Као саборац Александра Вучића и као претходни директор БИА, желим да… »
Иза вести: Александар Оленик
Н1 Инфо 13.06.2024
Адвокат и члан Председништва Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) Александар Оленик, говорећи о новом шефу Безбедносно-информативне агенције (БИА) Владимиру Орлићу, и бившем шефу Александру Вулину, каже да нису битне персоналне… »
Оленик о Орлићу и Вулину у БИА: Њима је једини Устав, закон и наредба – Александар Вучић
Н1 Инфо 13.06.2024
Адвокат и члан Председништва Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) Александар Оленик, говорећи о новом шефу Безбедносно-информативне агенције (БИА) Владимиру Орлићу, и бившем шефу Александру Вулину, каже да нису битне персоналне… »
Вести дана »
Спајић Вучићу: Чекаћемо вас у ЕУ већ од 2028, навијамо да истински пожурите и убрзате остале кандидате из региона
Н1 Инфо пре 57 минутајош 10 повезаних
Помагала болесној унуци, па погинула! Рођака открила детаље трагедије у Нишу: "Није било трагова кочења, цела је била изломљена"
Блиц пре 7 минутајош 11 повезаних
Србија ће бити окована ледом након пролећних +16°Ц, поларни вртлог доноси нагло захлађење!
Ало пре 43 минутајош 9 повезаних
Тендер за санацију станица у Новом Саду, Бачкој Тополи и Суботици: Чекају ли нас вештачење и арбитража
Форбес пре 1 сатјош 1 повезана