Povezane vesti

Konobar koji je oduševio region: „Zaposlio sam se da pomognem baki, osmeh je moj moto“

Konobar koji je oduševio region: „Zaposlio sam se da pomognem baki, osmeh je moj moto“

N1 Info 13.06.2024
Konobar Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak njega na poslu u niškom hotelu Nais. Dušan (23) govorio je za Index.hr. „Kao konobar radim već četiri godine, u hotelu Nais radim dva… »
"Počeo sam da radim kako bih pomogao baki"! Konobar iz Niša oduševio Balkan, evo kako ovaj mladić služi goste

"Počeo sam da radim kako bih pomogao baki"! Konobar iz Niša oduševio Balkan, evo kako ovaj mladić služi goste

Mondo 13.06.2024
Konobar iz Niša posato je pravi hit na društvenim mrežama. Konobar iz Niša posato je pravi hit na društvenim mrežama. Konobar iz Niša Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak sa kakvim… »
Iza osmeha se krije gorka sudbina: Ovo je konobar iz Niša koji je oduševio region: "Nakon smrti majke, ostao sam sa bakom…

Iza osmeha se krije gorka sudbina: Ovo je konobar iz Niša koji je oduševio region: "Nakon smrti majke, ostao sam sa bakom…

Blic 13.06.2024
Konobar iz Niša Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak sa kakvim elanom i energijom služi goste na svom radnom mestu. Vredni momak je pobrao velike simpatije korisnika društvenih mreža i… »
Hit-snimak konobara iz Niša! Poznati bloger iz Hrvatske oduševljen Super je lik! Ovako raspevan i rasplesan poslužuje goste…

Hit-snimak konobara iz Niša! Poznati bloger iz Hrvatske oduševljen Super je lik! Ovako raspevan i rasplesan poslužuje goste…

Kurir 13.06.2024
Posao konobara nije nimalo lak, sem brzine zahteva dobru memoriju, reflekse, okretnost, pa i veštinu podizanja atmosfere. Kada sve to poseduje, bakšiš i pohvale ne izostaju, baš kao što je bio slučaj sa momkom iz jednog niškog restorana, koji je… »
"Ovaj momak me inspiriše": Kristijan iz Hrvatske došao u Niš i oduševio se konobarom iz Srbije: "Reagujte, dajte mu…

"Ovaj momak me inspiriše": Kristijan iz Hrvatske došao u Niš i oduševio se konobarom iz Srbije: "Reagujte, dajte mu…

Blic 13.06.2024
Posao konobara nije nimalo lak, sem brzine zahteva dobru memoriju, reflekse, okretnost, pa i veštinu podizanja atmosfere. Kada sve to poseduje, bakšiš i pohvale ne izostaju, baš kao što je bio slučaj sa momkom iz jednog niškog restorana, koji je… »

Vesti dana »