Povezane vesti
Konobar koji je oduševio region: „Zaposlio sam se da pomognem baki, osmeh je moj moto“
N1 Info 13.06.2024
Konobar Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak njega na poslu u niškom hotelu Nais. Dušan (23) govorio je za Index.hr. „Kao konobar radim već četiri godine, u hotelu Nais radim dva meseca. Odrastao… »
"Počeo sam da radim kako bih pomogao baki"! Konobar iz Niša oduševio Balkan, evo kako ovaj mladić služi goste
Mondo 13.06.2024
Konobar iz Niša posato je pravi hit na društvenim mrežama. Konobar iz Niša posato je pravi hit na društvenim mrežama. Konobar iz Niša Dušan Đorđević oduševio je region nakon što je travel bloger Kristijan Iličić objavio snimak sa kakvim elanom i… »
"Ovaj momak me inspiriše": Kristijan iz Hrvatske došao u Niš i oduševio se konobarom iz Srbije: "Reagujte, dajte mu povišicu!"…
Blic 13.06.2024
Posao konobara nije nimalo lak, sem brzine zahteva dobru memoriju, reflekse, okretnost, pa i veštinu podizanja atmosfere. Kada sve to poseduje, bakšiš i pohvale ne izostaju, baš kao što je bio slučaj sa momkom iz jednog niškog restorana, koji je svojom… »
Vesti dana »

Protest podrške studentkinji Nikolini koja je optužila Marka Krička za pretnje silovanjem: Stavili policajke da čuvaju zgradu JZO
Nova ekonomija pre 2 satajoš 50 povezanih

„Uhapsite Krička“: Studenti i građani predaju zahtev za smenu komandanta JZO koji je udarao i pretio silovanjem studentkinju Nikolinu VIDEO
Nova pre 1 satjoš 36 povezanih

Iskoristite lepo vreme, uskoro kreću kiše i zahlađenje Od subote osvežavajuće hladnije vreme
Dnevnik pre 1 satjoš 28 povezanih

Važni diplomatski koraci u Vašingtonu: pripreme za sastanak Putina i Zelenskog i bezbednosne garancije za Ukrajinu
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 203 povezane