Повезане вести

Конобар који је одушевио регион: „Запослио сам се да помогнем баки, осмех је мој мото“

Конобар који је одушевио регион: „Запослио сам се да помогнем баки, осмех је мој мото“

Н1 Инфо 13.06.2024
Конобар Душан Ђорђевић одушевио је регион након што је травел блогер Кристијан Иличић објавио снимак њега на послу у нишком хотелу Наис. Душан (23) говорио је за Индекс.хр. „Као конобар радим већ четири године, у хотелу Наис… »
"Почео сам да радим како бих помогао баки"! Конобар из Ниша одушевио Балкан, ево како овај младић служи госте

"Почео сам да радим како бих помогао баки"! Конобар из Ниша одушевио Балкан, ево како овај младић служи госте

Мондо 13.06.2024
Конобар из Ниша посато је прави хит на друштвеним мрежама. Конобар из Ниша посато је прави хит на друштвеним мрежама. Конобар из Ниша Душан Ђорђевић одушевио је регион након што је травел блогер Кристијан Иличић објавио снимак са… »
"Овај момак ме инспирише": Кристијан из Хрватске дошао у Ниш и одушевио се конобаром из Србије: "Реагујте, дајте му повишицу!"…

"Овај момак ме инспирише": Кристијан из Хрватске дошао у Ниш и одушевио се конобаром из Србије: "Реагујте, дајте му повишицу!"…

Блиц 13.06.2024
Посао конобара није нимало лак, сем брзине захтева добру меморију, рефлексе, окретност, па и вештину подизања атмосфере. Када све то поседује, бакшиш и похвале не изостају, баш као што је био случај са момком из једног нишког… »

Вести дана »