Повезане вести
"Нисам знала да позајмљују" Данас живи у луксузу, а некад није имала за одећу - Мајка била у дуговима до гуше
Мондо 13.06.2024
Певачица Дара Бубамара проговорила о подршци коју је добијала од оца и мајке на почетку каријере. Певачица Дара Бубамара проговорила о подршци коју је добијала од оца и мајке на почетку каријере Певачица Дара Бубамара свакодневно… »
„Мајка ми је била у дуговима до гуше“: Дара Бубамара живела у беди, позајмљивала новац за аудиције у Београду
Нова 13.06.2024
Певачица Дара Бубамара данас живи у изобиљу, али то није одувек био случај. Њена мајка морала је да позајмљује новац како би је слали у Београд на аудиције јер су подржавали њену жељу да се бави музиком. Певачица је… »
"Мајка ми је била у дуговима до гуше": Дара Бубамара живела у беди, а овако је успела: "Зајмили су новац, позајмљивали…
Блиц 13.06.2024
Певачица Дара Бубамара данас живи у изобиљу, али то није одувек био случај, већ је морала да прође кроз трње до звезда. Наиме, њена мајка морала је да позајмљује новац како би је слали у Београд на аудиције јер су подржавали… »
Вести дана »

Путин позвао на дијалог након што је Трамп одложио њихов састанак
Недељник пре 1 сатјош 27 повезаних

Владан Милојевић открио детаље повреде Марка Арнаутовића: Уплашио сам се...
Курир пре 14 минутајош 73 повезане

(ВИДЕО) Новопазарски студенти стигли у Косјерић, дочекали их мештани уз ватромет
Н1 Инфо пре 15 минутајош 18 повезаних

Преокрет око састанка Путина и Трампа: Огласила се Бела кућа
Вечерње новости пре 1 сатјош 57 повезаних

Леброн Џејмс уплетен у скандал века: Потпуни хаос у НБА лиги, падају маске
Мондо пре 1 сатјош 31 повезана