Povezane vesti
"Nije me: Podnosila!" Željko Joksimović u "Ceca show" ispričao kako su se on i Jovana upoznali: "Stajala je kao statua"
Blic 13.06.2024
Željko Joksimović ispričao je gostujući kod Cece kako su se on i Jovana upoznali. U petak, 14. juna, od 22 časova, samo na "Blic" televiziji, MTS Iris TV KANAL 117, a na platformama Supernova i m:SAT na broju 17. emituje se nova sezona "Ceca show". U… »
"Žena me gađala gaćama na koncertu": Željko Joksimović u "Ceca show" kakvog do sada niste videli, ispričao detalje iz…
Blic 12.06.2024
Još dva dana ostalo je do nove, uzbudljive epizode "Ceca show"! U petak, 14. juna, od 22 časova, samo na "Blic" televiziji, MTS Iris TV KANAL 117, a na platformama Supernova i m:SAT na broju 17. emituje se nova sezona "Ceca show". U novoj epizodi, druge… »
Vesti dana »
Elon Mask dobio specijalno zaduženje u novoj Trampovoj vladi! Izabran i ministar odbrane
Telegraf pre 55 minutajoš 10 povezanih
Zvezda rutinski do trijumfa nad Monakom u gostima, Miler-Mekintajer i Petrušev doneli crveno-belima važnu pobedu
Danas pre 7 satijoš 4 povezane
„Mnogo sam preduzela da nešto promenim“: Ko je Ana Ferik Ivanovič, jedna od govornica na protestu u Beogradu?
Danas pre 11 satijoš 1 povezana