Povezane vesti
Zoran Stojiljković (FPN): Studentska rukovodstva postala su neka vrsta regrutacionog centra za partije vlasti
Nova 13.06.2024
"I u moje vreme smo imali mnoštvo studentskih organizacija i parlament koji je izražavao taj pluraritet i omogućavao nam institucionalne borbe, i to nikada nije izazivalo tenzije i probleme. Ali, poslednjih godina studentska rukovodstva postala su neka… »
Stojiljković: Studentska rukovodstva postala vrsta regrutacionog centra za partije vlasti
N1 Info 13.06.2024
"I u moje vreme smo imali mnoštvo studentskih organizacija i parlament koji je izražavao taj pluraritet i omogućavao nam institucionalne borbe, i to nikada nije izazivalo tenzije i probleme. Ali, poslednjih godina studentska rukovodstva postala su neka… »
Stojiljković: Studentska rukovodstva postala vrsta regrutacionog centra za partije vlasti
Novi magazin 13.06.2024
Vesti dana »
"Možemo da se pripremimo za nepredviđene situacije": Država omogućila korišćenje operativnih rezervi goriva
Mondo pre 2 satajoš 32 povezane
Vremenska prognoza: Promena vremena danas i izgledi za naredne dane
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 28 povezanih
Šapić najavio izgradnju osam kružnih tokova na potezu od Pupinovog mosta do Vojvođanske ulice
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 16 povezanih
Diplomatski susreti u Manili, novi paket sankcija EU i eskalacija sukoba
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 47 povezanih