Povezane vesti
Zoran Stojiljković (FPN): Studentska rukovodstva postala su neka vrsta regrutacionog centra za partije vlasti
Nova 13.06.2024
"I u moje vreme smo imali mnoštvo studentskih organizacija i parlament koji je izražavao taj pluraritet i omogućavao nam institucionalne borbe, i to nikada nije izazivalo tenzije i probleme. Ali, poslednjih godina studentska rukovodstva postala su neka… »
Stojiljković: Studentska rukovodstva postala vrsta regrutacionog centra za partije vlasti
N1 Info 13.06.2024
"I u moje vreme smo imali mnoštvo studentskih organizacija i parlament koji je izražavao taj pluraritet i omogućavao nam institucionalne borbe, i to nikada nije izazivalo tenzije i probleme. Ali, poslednjih godina studentska rukovodstva postala su neka… »
Stojiljković: Studentska rukovodstva postala vrsta regrutacionog centra za partije vlasti
Novi magazin 13.06.2024
Vesti dana »
Iran napao Izrael! Tramp obavešten o situaciji, Teheran najavio osvetu za napad na Bejrut
Dnevnik pre 18 minutajoš 38 povezanih
Energoatom: Rusi napali skladište nuklearnog otpada; Kijev napao Krim, šta je pogođeno
RTS pre 39 minutajoš 32 povezane
CIK u Prištini: Samoopredeljenju 43,60 odsto glasova, Srpska lista osvojila 4,88
RTV pre 29 minutajoš 103 povezane
Prelepe slike iz Kosovskog Pomoravlja: Složno, sa srpskim trobojkama na glasanje FOTO
B92 pre 14 satijoš 1 povezana