Povezane vesti
Zoran Stojiljković (FPN): Studentska rukovodstva postala su neka vrsta regrutacionog centra za partije vlasti
Nova 13.06.2024
"I u moje vreme smo imali mnoštvo studentskih organizacija i parlament koji je izražavao taj pluraritet i omogućavao nam institucionalne borbe, i to nikada nije izazivalo tenzije i probleme. Ali, poslednjih godina studentska rukovodstva postala su neka… »
Stojiljković: Studentska rukovodstva postala vrsta regrutacionog centra za partije vlasti
N1 Info 13.06.2024
"I u moje vreme smo imali mnoštvo studentskih organizacija i parlament koji je izražavao taj pluraritet i omogućavao nam institucionalne borbe, i to nikada nije izazivalo tenzije i probleme. Ali, poslednjih godina studentska rukovodstva postala su neka… »
Stojiljković: Studentska rukovodstva postala vrsta regrutacionog centra za partije vlasti
Novi magazin 13.06.2024
Vesti dana »
Tramp preti Irancima udarima na elektrane i mostove ako ne otvore Ormuski moreuz, nazvao ih kretenima
Radio 021 pre 1 danjoš 56 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: Najtopliji ponedeljak u godini, zatim značajan pad temperatura
Naslovi.ai pre 3 satajoš 33 povezane
OIK Majdanpek: Koalicija oko SNS osvojila 21 mandat, u skupštinu ušle još dve liste
Nova pre 2 satajoš 12 povezanih