Povezane vesti
Zoran Stojiljković (FPN): Studentska rukovodstva postala su neka vrsta regrutacionog centra za partije vlasti
Nova 13.06.2024
"I u moje vreme smo imali mnoštvo studentskih organizacija i parlament koji je izražavao taj pluraritet i omogućavao nam institucionalne borbe, i to nikada nije izazivalo tenzije i probleme. Ali, poslednjih godina studentska rukovodstva postala su neka… »
Stojiljković: Studentska rukovodstva postala vrsta regrutacionog centra za partije vlasti
N1 Info 13.06.2024
"I u moje vreme smo imali mnoštvo studentskih organizacija i parlament koji je izražavao taj pluraritet i omogućavao nam institucionalne borbe, i to nikada nije izazivalo tenzije i probleme. Ali, poslednjih godina studentska rukovodstva postala su neka… »
Stojiljković: Studentska rukovodstva postala vrsta regrutacionog centra za partije vlasti
Novi magazin 13.06.2024
Vesti dana »
Ledena kiša i sneg usporavaju vozače, kamioni na Batrovcima čekaju devet sati
Serbian News Media pre 25 minutajoš 37 povezanih
Raste broj poginulih u požaru u Hongkongu: Tri zgrade i dalje gore!
Telegraf pre 25 minutajoš 22 povezane
Čudesna priča o Steaui: Najkontroverznija promena imena kluba, brutalne tuče frakcija navijača, papa u Rimu i NATO pakt...
Kurir pre 15 minutajoš 24 povezane
Tramp: Osumnjičeni za napad u Vašingtonu u SAD stigao iz Avganistana u septembru 2021. godine
Novi magazin pre 10 minutajoš 17 povezanih
MOL će povećati izvoz u Srbiju - Iz Mađarske i do dva i po puta više nafte i derivata nego ranije
Ekapija pre 30 minutajoš 14 povezanih