Povezane vesti
Vučević: Zabrinut sam zbog dešavanja u regionu; Mi smo uvek spremni na dijalog
Dnevnik 13.06.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je večeras da je veoma zabrinut zbog dešavanja u regionu, kao i da se, posle donošenja rezolucije o Srebrenici plaši onoga što bi moglo da se dešava od jeseni ili 2025. kada očekuje "rafale inicijativa" da treba da… »
Vučević "paniči" ili je samo realan: Dešavanja u regionu plaše - sledi udar na Dejtonski sporazum! (video)
Pravda 13.06.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je večeras da je veoma zabrinut zbog dešavanja u regionu, kao i da se, posle donošenja rezolucije o Srebrenici plaši onoga što bi moglo da se dešava od jeseni ili 2025. kada očekuje "rafale inicijativa" da treba da… »
Vučević: Zabrinut sam zbog dešavanja u regionu, posle rezolucije o Srebrenici očekujem "rafale inicijativa"
Telegraf 13.06.2024
Premijer Srbije je rekao da ne zna šta je to tačno donelo usvajanje rezolucije. Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je večeras da je veoma zabrinut zbog dešavanja u regionu, kao i da se, posle donošenja rezolucije o Srebrenici plaši onoga što bi moglo… »
Vesti dana »
Promenljivo i toplije vreme u Srbiji uz najavu obilnih snežnih padavina i ledene kiše početkom januara
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 62 povezane
Vlade Đurović čestita Zvezdi, ali...: ''Nije ovo neka sjajna košarka, i Batler me je malo nervirao''
Sportske.net pre 11 minutajoš 75 povezanih
"Poginulo 47 osoba u baru u Kran-Montani": Među povređenima četiri državljana Srbije
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 59 povezanih
Ambasador u Švajcarskoj za RTS: Troje državljana Srbije povređeno u požaru, jedan se vodi kao nestao
RTS pre 27 minutajoš 22 povezane
Biće i nafte iz Družbe: Raspisan tender za izgradnju naftovoda između Mađarske i Srbije
B92 pre 4 satijoš 22 povezane