Povezane vesti
Vučević: Zabrinut sam zbog dešavanja u regionu; Mi smo uvek spremni na dijalog
Dnevnik 13.06.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je večeras da je veoma zabrinut zbog dešavanja u regionu, kao i da se, posle donošenja rezolucije o Srebrenici plaši onoga što bi moglo da se dešava od jeseni ili 2025. kada očekuje "rafale inicijativa" da treba da… »
Vučević "paniči" ili je samo realan: Dešavanja u regionu plaše - sledi udar na Dejtonski sporazum! (video)
Pravda 13.06.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je večeras da je veoma zabrinut zbog dešavanja u regionu, kao i da se, posle donošenja rezolucije o Srebrenici plaši onoga što bi moglo da se dešava od jeseni ili 2025. kada očekuje "rafale inicijativa" da treba da… »
Vučević: Zabrinut sam zbog dešavanja u regionu, posle rezolucije o Srebrenici očekujem "rafale inicijativa"
Telegraf 13.06.2024
Premijer Srbije je rekao da ne zna šta je to tačno donelo usvajanje rezolucije. Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je večeras da je veoma zabrinut zbog dešavanja u regionu, kao i da se, posle donošenja rezolucije o Srebrenici plaši onoga što bi moglo… »
Vesti dana »

Srpska lista o nasilju kurtijevih političara: Ispunjeni su svi zakonski uslovi za kandidate na izborima
Dnevnik pre 1 satjoš 21 povezana

Putin traži da se Ukrajina odrekne tri stvari kako bi okončao rat
Radio 021 pre 1 satjoš 23 povezane

Netanjahu: Naložio sam da odmah počnu pregovori o oslobađanju talaca
RTV pre 47 minutajoš 34 povezane

Nevreme iz Slavonije stiglo do Bačke – u Subotici obilna kiša, oborena stabla u Mišićevu i Bajmoku
RTS pre 31 minutajoš 22 povezane