Povezane vesti
Vučević: Zabrinut sam zbog dešavanja u regionu
Politika 13.06.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je večeras da je veoma zabrinut zbog dešavanja u regionu, kao i da se, posle donošenja rezolucije o Srebrenici plaši onoga što bi moglo da se dešava od jeseni ili 2025. kada očekuje „rafale inicijativa”… »
Vučević: Zabrinut sam zbog dešavanja u regionu; Mi smo uvek spremni na dijalog
Dnevnik 13.06.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je večeras da je veoma zabrinut zbog dešavanja u regionu, kao i da se, posle donošenja rezolucije o Srebrenici plaši onoga što bi moglo da se dešava od jeseni ili 2025. kada očekuje "rafale inicijativa" da… »
Vučević "paniči" ili je samo realan: Dešavanja u regionu plaše - sledi udar na Dejtonski sporazum! (video)
Pravda 13.06.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je večeras da je veoma zabrinut zbog dešavanja u regionu, kao i da se, posle donošenja rezolucije o Srebrenici plaši onoga što bi moglo da se dešava od jeseni ili 2025. kada očekuje "rafale inicijativa" da… »
Vučević: Zabrinut sam zbog dešavanja u regionu, posle rezolucije o Srebrenici očekujem "rafale inicijativa"
Telegraf 13.06.2024
Premijer Srbije je rekao da ne zna šta je to tačno donelo usvajanje rezolucije. Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je večeras da je veoma zabrinut zbog dešavanja u regionu, kao i da se, posle donošenja rezolucije o Srebrenici plaši onoga što… »
Vučević: Zabrinut sam zbog dešavanja u regionu
RTV 13.06.2024
BEOGRAD - Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je večeras da je veoma zabrinut zbog dešavanja u regionu, kao i da se, posle donošenja rezolucije o Srebrenici plaši onoga što bi moglo da se dešava od jeseni ili 2025. kada očekuje "rafale… »
Vesti dana »
BLOG: Studenti prenoćili u Inđiji, danas nastavljaju ka Novom Sadu
N1 Info pre 29 minutajoš 14 povezanih
Studenti u blokadi prenoćili u Inđiji, danas nastavljaju put ka Novom Sadu: Policija obezbeđuje trasu kretanja
Kurir pre 58 minutajoš 9 povezanih
Ne prićaju godinama, SAD prošle jedna pored druge: Nisu se ni pogledale, a onda se Stoja saplela
Kurir pre 58 minutajoš 7 povezanih
EU razmatra mogućnost kupovine ruskog plina, glavni saveznici Ukrajine protiv
Al Jazeera pre 1 satjoš 1 povezana