Povezane vesti
Slavimo veliki praznik: Verovanje kaže da običaj ne sme da se prekrši
Mondo 14.06.2024
Rođen je od jelinskih roditelja u samarijskom gradu Sihemu 105. godine. Rođen je od jelinskih roditelja u samarijskom gradu Sihemu 105. godine Srpska pravoslavna crkva i vernici danas, 14. juna proslavljaju dan posvećen svetom Justinu mučeniku i… »
Slavimo Svetog justina mučenika i filozofa: Patrijarh Pavle ga ustanovio kao zaštitnika advokata! Danas koncentracija na ovome…
Kurir 14.06.2024
Srpska pravoslavna crkva i vernici danas proslavljaju dan posvećen Svetom Justinu mučeniku i filozofu. Sveti Justin mučenik i filozof bio je jedan od prvih apologeta (branilaca) hrišćanstva. Rođen je od jelinskih roditelja u samarijskom gradu Sihemu 105… »
Vesti dana »

(BLOG) Održane komemorativne šetnje širom Srbije: Studenti pozvali na novi skup i poručili da neće odustati
N1 Info pre 11 minutajoš 58 povezanih

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 32 minutajoš 48 povezanih

Oglasila se Sandra Božić: Napadnuta sam na ulici zbog višegodišnje kampanje koja se vodi protiv mene
Telegraf pre 51 minutajoš 29 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 32 minutajoš 23 povezane

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 111 povezana