Povezane vesti

Šok scena Na frontu kod Kupjanska: Vojnik sam protiv svih, protivnik poslao gomilu dronova, ali ne mogu mu ništa (video)

Šok scena Na frontu kod Kupjanska: Vojnik sam protiv svih, protivnik poslao gomilu dronova, ali ne mogu mu ništa (video)

Kurir 14.06.2024
Izviđački dron zabeležio je borbu na život i smrt jednog vojnika i daleko brojnijeg protivnika na liniji fronta u Ukrajini! Vojni blogeri na Telegramu navode da se na snimku vidi pripadnik ruske 2. tamanske divizije, koji je spletom okolnosti ostao… »
Huti pogodili ukrajinski brod u Adenskom zalivu: Teretnjak u plamenu, kapetan zvao upomoć, ima i povređenih mornara

Huti pogodili ukrajinski brod u Adenskom zalivu: Teretnjak u plamenu, kapetan zvao upomoć, ima i povređenih mornara

Kurir 14.06.2024
Jemenski Huti ispalili su dve protivbrodske krstareće rakete na teretni brod "Verbena" u vlasništvu Ukrajine u Adenskom zalivu! Centralna komanda SAD navela je na društvenoj mreži X da su rakete u četvrtak pogodile ukrajinski teretni brod koji je… »
Kapetan ukrajinskog broda zavapio: Napadnut sam projektilom, pomozite što pre (audio snimak)

Kapetan ukrajinskog broda zavapio: Napadnut sam projektilom, pomozite što pre (audio snimak)

Pravda 14.06.2024
Kapetan ukrajinskog teretnog broda MV VERBENA uputio je hitan poziv za pomoć nakon što je njegov brod pogođen projektilima Huti. Incident se dogodio u trenutku kada se brod nalazio u međunarodnim vodama. Na snimku koji je objavljen, kapetan je preneo… »
Zelenski zvao predsednika Kine na telefon: Obećao mu da neće dati oružje Rusiji

Zelenski zvao predsednika Kine na telefon: Obećao mu da neće dati oružje Rusiji

Pravda 14.06.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski otkrio je detalje telefonskog razgovora sa kineskim liderom, u kome je dobio uveravanja da Kina neće snabdevati Rusiju oružjem. „Imao sam telefonski razgovor sa liderom Kine, tada je rekao da neće dati oružje… »
Kroz vatru i smrt! Moćni snimci herojske bitke jurišnih aviona 2. tamanske divizije na harkovskom frontu (video)

Kroz vatru i smrt! Moćni snimci herojske bitke jurišnih aviona 2. tamanske divizije na harkovskom frontu (video)

Pravda 14.06.2024
Moćni snimci herojske bitke jurišnih aviona 2. tamanske divizije protiv Oružanih snaga Ukrajine na harkovskom frontu objavljeni su na rt.com, uz izveštaj vojnog dopisnika A. Simonova. Prema izveštaju, ruski lovac je samostalno nastavio juriš na… »
"Ako je pristojan čovek, on to neće učiniti" Zelenski: Dao mi je reč (video)

"Ako je pristojan čovek, on to neće učiniti" Zelenski: Dao mi je reč (video)

Alo 14.06.2024
Govoreći o Kini, Zelenski je naveo da je dobio potvrdu od kineskog predsednika Si Đinpinga da neće snabdevati Rusiju oružjem. "Imao sam telefonski razgovor sa liderom Kine, tada je rekao da neće dati oružje Rusiji. Hajde da vidimo", rekao je… »

Vesti dana »