Повезане вести

Симпатизери опозиције кивни на ђиласов ССП због прозивања Бастаћа, послали јасне поруке: Нисте изашли на изборе и сад ћутите!…

Симпатизери опозиције кивни на ђиласов ССП због прозивања Бастаћа, послали јасне поруке: Нисте изашли на изборе и сад ћутите!…

Курир 14.06.2024
Напад Странке слободе и правде, на чијем челу је Драган Ђилас, на Марка Бастаћа, кандидата на београдским изборима испред Групе грађана "Чувари Старог града", изазвао је праву буру на платфомри "КС", а симпатизерима опозиције… »
Бастаћ о нападима ђиласовог ССП: Био сам председник општине па достављач хране, пао сам и устао али нисам ништа у животу украо…

Бастаћ о нападима ђиласовог ССП: Био сам председник општине па достављач хране, пао сам и устао али нисам ништа у животу украо…

Курир 14.06.2024
Марко Бастаћ кандидат на београдским изборима испред Групе грађана "Чувари Старог града" гостовао је у јутарњем програму на телевизији Нова С где је говорио о резултатима избора, као и о томе како теку разговори око формирања… »
Марко Бастаћ: Нико из СНС ме није звао, али је било интересовања преко посредника

Марко Бастаћ: Нико из СНС ме није звао, али је било интересовања преко посредника

Недељник 14.06.2024
Носилац листе „Чувари Старог града“ Марко Бастаћ изјавио је да му је на састанку са представницима листе „Бирамо Стари град“ дат рок до понедељка да се изјасни жели ли да заједно формирају власт на тој општини и додао да у том… »
Бастаћ о формирању власти у Старом граду: Разговараћемо са свима, а преговарати само са онима који усвоје наш програм

Бастаћ о формирању власти у Старом граду: Разговараћемо са свима, а преговарати само са онима који усвоје наш програм

Данас 13.06.2024
Носилац листе „Чувари Старог града“ Марко Бастаћ изјавио је вечерас да му је на састанку са представницима листе „Бирамо Стари град“ дат рок до понедељка да се изјасни жели ли да заједно формирају власт на тој општини и додао да… »

Вести дана »