Povezane vesti
Kako se Bakarec „razboli“ svaki put pred suđenje po tužbi Žakline Tatalović
Novi magazin 14.06.2024
Poslanik SNS Nebojša Bakarec bolestan je za sud, ali ne i za sve druge političke aktivnosti i uvrede, izjavila je za portal Nova.rs novinarka N1 Žaklina Tatalović, koja je podnela privatnu tužbu protiv Bakareca zbog izrečenih uvreda i laži. Naime… »
Kako se Bakarec „razboli“ svaki put pred suđenje po tužbi Žakline Tatalović
N1 Info 14.06.2024
Poslanik SNS Nebojša Bakarec bolestan je za sud, ali ne i za sve druge političke aktivnosti i uvrede, izjavila je za portal Nova.rs novinarka N1 Žaklina Tatalović, koja je podnela privatnu tužbu protiv Bakareca zbog izrečenih uvreda i laži. Naime… »
Žaklina Tatalović tužila Bakareca, ali svaki put pred suđenje poslanik SNS se „razboli“: Kako naprednjački kerber iz Skupštine…
Nova 14.06.2024
Poslanik SNS Nebojša Bakarec bolestan je za sud, ali ne i za sve druge političke aktivnosti i uvrede, tvrdi novinarka N1 Žaklina Tatalović, koja je podnela privatnu tužbu protiv Bakareca zbog izrečenih uvreda i laži. Naime, vređajući Žaklinu Tatalović… »
Vesti dana »
„Glasala sam za prodaju NIS, a posle sam čula strašne stvari“: Guvernerka Jorgovanka Tabaković o našem naftnom gigantu
Nova pre 48 minutajoš 28 povezanih
Njujork tajms o Dijani Hrka: Majka, simbol protesta, štrajkuje glađu da osveti sina
Beta pre 5 satijoš 23 povezane
"Neverovatan osećaj, o ovome sam sanjao": Aleksandar Stanković oduševljen posle prvenca u dresu Srbije (video)
Večernje novosti pre 3 minutajoš 81 povezana
Stravična tragedija na auto-putu Devojka vozila bez dozvole, poginula zajedno sa očuhom – blizanci (5) u kritičnom stanju
Alo pre 3 satajoš 41 povezana
Prof. dr Savić: Nacionalizacija NIS-a bi dovela do mnogo većih problema nego što ih imamo sada
RTV pre 1 satjoš 115 povezanih