Povezane vesti
"Poštujem svakoga i nikog se ne bojim:" Trener Škotske se oglasio pred meč sa Nemačkom na startu euro 2024
Večernje novosti 14.06.2024
ČEKANjU je došao kraj, Evropsko prvenstvo počinje. Prvu utakmicu odigraće domaćin Nemačka i Škotska. Očekivanja pred ovaj duel izneo je selektor ostrvske selekcije Stiv Klark. Foto: EPA-EFE/Robert Perry On je istakao da je ekipa svesna koliko je… »
Klarkova mantra: Poštujte sve i ne bojte se nikoga
Sportski žurnal 14.06.2024
Škoti imaju ogromnu prepreku na startu. Selektor Škotske Stiv Klark pozvao je svoje igrače da ne gube orijentir zbog "velike važnosti" utakmice protiv Nemačke u Minhenu na Evropskom prvenstvu danas u 21. - To je uvodna utakmica u četvoročlanoj… »
Stiv Klark pred duel sa Nemačkom: "Verujemo da možemo da izvučemo dobar rezultat"
Telegraf 14.06.2024
"Mislim da svi treba da budemo ponosni što smo ovde" Utakmicom Nemačka-Škotska startuje Evropsko prvenstvo u fudbalu. Pred ovaj duel svoja očekivanja izneo je Stiv Klark, selektor Škotske. Pomenuti stručnjak je naveo da je svestan koliko je važan… »
Vesti dana »
Bilčik: Pozdravljam Vučićev poziv na dijalog, Univerzitet ima veliku odgovornost
NIN pre 25 minutajoš 9 povezanih
NIS od SAD traži odlaganje sankcija, Srbija i Mađarska podržale potez
Bloomberg Adria pre 8 minutajoš 26 povezanih
Student prava: Cilj Vučićevog poziva na dijalog – njegova simulacija, upućen posle dva meseca vređanja i targetiranja
N1 Info pre 36 minutajoš 31 povezana
Vozač udarenog autobusa za N1: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo
N1 Info pre 4 satijoš 21 povezana