Povezane vesti
Izjava grofa božovića o kojoj će se pričati: „Žene ne bi trebale da se bave fudbalom“
Hot sport 14.06.2024
„Na Zapadu će me nazvati seksistom zbog ovakvog stava, ali ja sam čovek starog kova“ Nekadašnji trener Zvezde Miodrag Grof Božović je svojom izjavom za ruski Sport 24 podigao veliku prašinu. Crnogorski strateg je naveo da ženama nije mesto u… »
Grof Božović: Žene ne treba da se bave fudbalom
Sport klub 14.06.2024
Miodrag Božović, nekadašnji trener Crvene zvezde, rekao je za ruski Sport 24, kako ženama nije mesto u fudbalu. Popularni Grof smatra kako dame ne bi trebalo da sude muške utakmice i da je svestan da će dobiti velike kritike pošto je to javno… »
Grofova izjava o kojoj se priča: "Žene nisu za fudbal!"
Sportske.net 14.06.2024
Sve više je ženskih sudija u fudbalu, a dame sa pištaljkama počele su da sude u svim najjačim ligama u Evropi, pa i kod nas. Ovaj trend ne prija svima, a zagovornik toga da žene ne bi trebalo da dele pravdu u fudbalu je nekadašnji trener Crvene… »
Na zapadu seksista, u Rusiji kralj! Bivši trener Zvezde šokirao izjavom: Žene da sude, ma daj, nek odgajaju decu
Večernje novosti 14.06.2024
Miodrag Grof Božović, trener azerbejdžanskog Nefčija iz Bakua, dao je jednu kontroverznu izjavu koja je izazvala brojne reakcije. Foto: Profimedia Crnogorski stručnjak je, naime, komentarisao sve veće prisustvo žena u fudbalu, odnosno njihovu ulogu… »
Grof Božović: "Žene sudije? Nije to posao za njih"
B92 14.06.2024
Crnogorski trener Miodrag Božović smatra da ženama koje se bave suđenjem fudbalskim mečeva u muškoj konkurenciji, tu nije mesto. Za nekadašnjeg trenera Zvezde je neobično da vidi sve veći upliv žena u suđenje na fudbalskim mečevima. Kaže… »