Повезане вести
Здравковић – Перица је само извођач радова (видео)
Став.лифе 14.06.2024
Градоначелник Лесковца би сада требало да одржи реч коју је дао и поднесе оставку, јер је чињеницом да је његовом помоћнику Перици Гивриловићу одређен притвор од 30 дана, доказано да је умешан у аферу „атарских путева“, рекао… »
Цветановић о најави о оставци каже да је дао изјаву за медије које је мало дуже трајала па тако рекао и то
Југ пресс 14.06.2024
ЛЕСКОВАЦ Коментаришући информацију о томе да је помочник градоначелника Перица Гавриловић добио притвор у трајању од 30 дана, градоначелник Горан Цветановић, је рекао да никада, од када је та афера избила, ниједан председник… »
Опозиција у Лесковцу тражи оставку градоначелника, због хапшења његовог помоћника
Н1 Инфо 14.06.2024
Одборник групе грађана "За Лесковац заједно" Ненад Здравковић затражио је од градоначелника Лесковца Горана Цветановића да поднесе оставку, због хапшења његовог бившег возача, а сада помоћника Перице Гавриловића, осумњиченог… »
Здравковић: Гавриловић је само извођач радова, све је осмислио градоначелник
Југ пресс 14.06.2024
ЛЕСКОВАЦ На конференцији за медије Групе грађана „За Лесковац – ЗАЈЕДНО“ одборник Ненад Здравковић бавио се дешавањима везаним за Перицу Гавриловића, помоћником градоначелника и привођењима од стране полиције председника савета… »
Градоначелник Лесковца неће поднети оставку због притвора свог помоћника
Југмедиа 14.06.2024
Поводом масовних захтева од стране опозиције, која захтева да градоначелник Лесковца поднесе оставку због притвора свог помоћника Перице Гавриловића, први човек града на Ветерници је данас казао на прес конференцији да то неће… »
Огласило се тужилаштво поводом хапшења Перице Гавриловића и извођача радова, остали се бране са слободе
Решетка 14.06.2024
Из Вишег јавног тужилаштва, Посебног одељења за сузбијање корупшције у Нишу данас је потврђена информација да су Перица Гавриловић и Алксандар Стојановић у притвору, а да су осталих осморица председника месних заједница… »
Тужилаштво потврдило – притворен Перица Гавриловић, помоћник градоначелника Лесковца
Југмедиа 14.06.2024
Тужилац Посебног одељења за сузбијање корупције при Вишем суду Ниш потврдио је данас саопштењем све оно што је Југмедиа јуче објавила о хапшењима и привођењима у афери “атарски путеви”, односно да је притворен Перица… »
Сем Перице Гавриловића још једна особа задржана у притвору, привођено десет њих
Југ пресс 14.06.2024
ЛЕСКОВАЦ-НИШ Сем Перици Гавриловићу, који тренутно обавља дужност помоћника градоначелника Лесковца Горана Цветановића, Посебно одељње за сузбијање корупције Вишег суда у Нишу одредило притвор још једној особе, навело је… »
(ВИДЕО) Ненад Здравковић дао рок градоначелнику Лесковца до понедељка за подношење оставке због афере „атарски путеви“…
Југмедиа 14.06.2024
Лидер ГГ „За Лесковац заједно“ Ненад Здравковић изјавио је данас да иза афере „атарски путеви“, односно, кажњавање председника месних заједница и притварање помоћника градоначелника Перице Гавриловића од стране Посебног… »
Тужилаштво потврдило хапшење Перице Гавриловића и извођача радова, остали се бране са слободе
Став.лифе 14.06.2024
Из Вишег јавног тужилаштва, посебног одељења за сузбијање корупшције у Нишу потврђена нам је информација да су Перица Гавриловић и Алксандар Стојановић у притвору, а да су осталих осморицапредседника месних заједница путшени… »
Цветановић саопштио да ипак неће поднети оставку, па за сопствену изјаву окривио уредника Решетке
Решетка 14.06.2024
Градоначелник Лесковца Горан Цветановић рекао да је емотивно реаговао када је рекао да ће поднети оставку ако је његов помоћник Перица Гавриловић умешан у аферу злоупотребе средстава из буџета и да је “1.000 пута показао да је… »
Здравковић: Перица је само извођач радова, градоначелник има рок до понедељка да поднесе оставку
Решетка 14.06.2024
Одборник Групе грађана “За Лесковац – Заједно ” Ненад Здравковић затражио је на данашњој конференцији за новинаре да градоначелник Лесковца Горан Цветановић поднесе оставку због хапшења његовог дугогодишњег возача, сада… »
Цветановић каже да је “емотивно реаговао” на питање о својој оставци у случају Перице Гавриловића , каже да је “1000 пута…
Југ пресс 14.06.2024
ЛЕСКОВАЦ Градоначелник Лесковца Горан Цветановић рекао да је “емотивно реагова” када је рекао да ће поднети оставку ако је његов дугогодишњи возач Перица Гавриловић, кога је он именовао за свог помоћника за економкса питања… »
Цветановић – Нећу поднети оставку, ја сам морална громада (видео)
Став.лифе 14.06.2024
Када погледам срце и разум имам различити осећај према ситуацији, срце ми каже да треба да поднесем оставку и да се више не знојим због оваквих ствари, а разум ми каже да се борим јер сам ја фајтер, рекао је градоначелник… »
Здравковић дао Цветановићу рок до понедељка да поднесе оставку због хапшења свог бишег возача, сада помоћника градоначелника…
Југ пресс 14.06.2024
ЛЕСКОВАЦ Ненад Здравковић, одборни Групе грађана “За Лесковац ЗАЈЕДНО” затражио је данас да градоначелник Лесковца Горан Цветановић поднесе оставку до понедељка због хапшења његовог дугогодишњег возача , сада помоћника… »
Вести дана »

Ово су жртве убиства у Прилепу: Убица убио Панча и малог Милана (11), бацио бомбу на полицију
Нова пре 1 сатјош 27 повезаних

Временска прогноза за Србију: претежно сунчано и топло време са најавом топлотног таласа од 21. јула
Наслови.аи пре 5 минутајош 22 повезане

Тужилаштву враћени списи предмета “надстрешница” како би наставили истрагу
Телеграф пре 1 сатјош 16 повезаних

Ђурић: Османи манипулише Трамповим речима, фабрикује оптужбе против Србије
НИН пре 24 минутајош 12 повезаних