Povezane vesti
Lutovac (DS): Generator nasilja koje se širi Srbijom je vlast
Beta 14.06.2024
Lider Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac rekao je danas da je u Srbiji nasilje u školama i u društvu sve prisutnije, te zatražio sistemske mere da bude sprečeno, kao i odgovornost vlasti. On je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije… »
Lutovac: Vlast generator nasilja, „Da li znaš ko sam ja“ – rečenica poznata svima u Srbiji
N1 Info 14.06.2024
Lider Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac rekao je da je u Srbiji nasilje u školama i u društvu sve prisustnije, te zatražio sistemske mere da bude sprečeno, kao i odgovornost vlasti. On je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije podsetio… »
Lutovac (DS): Generator nasilja koje se širi Srbijom je vlast
Radio sto plus 14.06.2024
On je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije podsetio na nedavne napade na nastavnice u školama u beogradskim opštinama Novi Beograd i Vračar, kao i u Čačku. Kazao je da će inicirati sastanak skupštinskog Odbora za obrazovanje, te naglasio… »
Lutovac: Rečenica „Da li znaš ko sam ja?“ je generator nasilja, a znamo ko je izgovara
Danas 14.06.2024
Lider Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac rekao je da je u Srbiji nasilje u školama i u društvu sve prisustnije, te zatražio sistemske mere da bude sprečeno, kao i odgovornost vlasti. On je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije podsetio… »
Lutovac: Vlast generator nasilja, „Da li znaš ko sam ja“ – rečenica poznata svima u Srbiji
Novi magazin 14.06.2024
Lutovac: Sazvaćemo sednicu Odbora za obrazovanje zbog brojnih slučajeva nasilja u školama
Insajder 14.06.2024
Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac najavio je u petak, 14. juna, u Skupštini Srbije da će sazvati sednicu Odbora za obrazovanje zbog brojnih slučajeva nasilja u školama. Lutovac je izjavio da će zbog ovih događaja zahtevati… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Ubice, ubice!“ Ori se u sali Skupštine Novog Sada, jedan odbornik jauče: Tenzije na sednici na kojoj se odlučuje o smeni Milana Đurića
Nova pre 13 minutajoš 19 povezanih
Gaza: Ubijeno najmanje 12 Palestinaca u izraelskim akcijama širom Gaze
RTV pre 2 satajoš 19 povezanih
Zapaljen automobil crnogorskog influensera, nadzorne kamere snimile počinioca
IndeksOnline pre 25 minutajoš 19 povezanih
Dečko je trudnu prevario u "Eliti", ona promenila ime bebi: "Možda se i porodim pred kamerama, ko zna"
Mondo pre 3 satajoš 17 povezanih
Vučić: Srbija najveći prijatelj Afrike u Evropi, kod nas ne postoji rasizam
RTS pre 1 satjoš 15 povezanih