Povezane vesti
Lutovac: Vlast generator nasilja, „Da li znaš ko sam ja“ – rečenica poznata svima u Srbiji
N1 Info 14.06.2024
Lider Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac rekao je da je u Srbiji nasilje u školama i u društvu sve prisustnije, te zatražio sistemske mere da bude sprečeno, kao i odgovornost vlasti. On je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije podsetio na… »
Lutovac (DS): Generator nasilja koje se širi Srbijom je vlast
Radio sto plus 14.06.2024
On je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije podsetio na nedavne napade na nastavnice u školama u beogradskim opštinama Novi Beograd i Vračar, kao i u Čačku. Kazao je da će inicirati sastanak skupštinskog Odbora za obrazovanje, te naglasio da u… »
Lutovac: Vlast generator nasilja, „Da li znaš ko sam ja“ – rečenica poznata svima u Srbiji
Novi magazin 14.06.2024
Lider Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac rekao je da je u Srbiji nasilje u školama i u društvu sve prisustnije, te zatražio sistemske mere da bude sprečeno, kao i odgovornost vlasti. On je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije podsetio na… »
Lutovac: Sazvaćemo sednicu Odbora za obrazovanje zbog brojnih slučajeva nasilja u školama
Insajder 14.06.2024
Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac najavio je u petak, 14. juna, u Skupštini Srbije da će sazvati sednicu Odbora za obrazovanje zbog brojnih slučajeva nasilja u školama. Lutovac je izjavio da će zbog ovih događaja zahtevati odgovornost… »
Vesti dana »

Veštica koje je, kako tvrdi "proklela" Čarlija Kirka progovorila: "Naša magija je efikasna“
Alo pre 38 minutajoš 52 povezane

Većina toplana u Srbiji povećala cenu grejanja: Koliko će koštati po gradovima?
Glas Zaječara pre 4 satijoš 20 povezanih

Građani, upravo je saopštena zvanična odluka! Evo šta nas očekuje 15. Septembra: Stupiće na snagu u ponedeljak u 8 časova ujutru, stigla je informacija iz NBS
Alo pre 3 minutajoš 34 povezane

Zborovi građana Zrenjanina pozivaju na protest u SUBOTU! “Zrenjanin pripada slobodnim građanima!” PROTEST, 13.09.2025 17:30h
Volim Zrenjanin pre 4 satijoš 16 povezanih

Katastrofa srpskog tenisera, Međedović izgubio set od 433. igrača planete
Nova pre 3 minutajoš 33 povezane