Povezane vesti
Lutovac: Vlast generator nasilja, „Da li znaš ko sam ja“ – rečenica poznata svima u Srbiji
N1 Info 14.06.2024
Lider Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac rekao je da je u Srbiji nasilje u školama i u društvu sve prisustnije, te zatražio sistemske mere da bude sprečeno, kao i odgovornost vlasti. On je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije podsetio na… »
Lutovac (DS): Generator nasilja koje se širi Srbijom je vlast
Radio sto plus 14.06.2024
On je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije podsetio na nedavne napade na nastavnice u školama u beogradskim opštinama Novi Beograd i Vračar, kao i u Čačku. Kazao je da će inicirati sastanak skupštinskog Odbora za obrazovanje, te naglasio da u… »
Lutovac: Vlast generator nasilja, „Da li znaš ko sam ja“ – rečenica poznata svima u Srbiji
Novi magazin 14.06.2024
Lider Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac rekao je da je u Srbiji nasilje u školama i u društvu sve prisustnije, te zatražio sistemske mere da bude sprečeno, kao i odgovornost vlasti. On je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije podsetio na… »
Lutovac: Sazvaćemo sednicu Odbora za obrazovanje zbog brojnih slučajeva nasilja u školama
Insajder 14.06.2024
Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac najavio je u petak, 14. juna, u Skupštini Srbije da će sazvati sednicu Odbora za obrazovanje zbog brojnih slučajeva nasilja u školama. Lutovac je izjavio da će zbog ovih događaja zahtevati odgovornost… »
Vesti dana »
Misija Evropskog parlamenta u Beogradu: Održani sastanci sa Kovač, predstavnicima opozicije i vlasti
NIN pre 3 satajoš 57 povezanih
"Znali smo da je loše, ali ovoliko nismo mogli da zamislimo": Cvijić o utisku poslanika EP
N1 Info pre 1 satjoš 39 povezanih
Decembarski računi za struju iznenadili građane: Nekima višestruko veći, drugima sumnjivo niži – kako podneti žalbu EPS-u?
Nova pre 10 satijoš 9 povezanih
OFAK produžio licencu za rad NIS-u do 20. februara; Đedović Handanović: Nismo izašli u susret svim zahtevima MOL-a
RTV pre 1 satjoš 46 povezanih
Pregovori Rusije, Ukrajine i SAD u Abu Dabiju: Za sada u zatvorenom formatu
Sputnik pre 32 minutajoš 25 povezanih