Повезане вести
Лутовац: Власт генератор насиља, „Да ли знаш ко сам ја“ – реченица позната свима у Србији
Н1 Инфо 14.06.2024
Лидер Демократске странке (ДС) Зоран Лутовац рекао је да је у Србији насиље у школама и у друштву све присустније, те затражио системске мере да буде спречено, као и одговорност власти. Он је на конференцији за новинаре у… »
Лутовац (ДС): Генератор насиља које се шири Србијом је власт
Радио сто плус 14.06.2024
Он је на конференцији за новинаре у Скупштини Србије подсетио на недавне нападе на наставнице у школама у београдским општинама Нови Београд и Врачар, као и у Чачку. Казао је да ће иницирати састанак скупштинског Одбора за… »
Лутовац: Власт генератор насиља, „Да ли знаш ко сам ја“ – реченица позната свима у Србији
Нови магазин 14.06.2024
Лидер Демократске странке (ДС) Зоран Лутовац рекао је да је у Србији насиље у школама и у друштву све присустније, те затражио системске мере да буде спречено, као и одговорност власти. Он је на конференцији за новинаре у… »
Лутовац: Сазваћемо седницу Одбора за образовање због бројних случајева насиља у школама
Инсајдер 14.06.2024
Председник Демократске странке (ДС) Зоран Лутовац најавио је у петак, 14. јуна, у Скупштини Србије да ће сазвати седницу Одбора за образовање због бројних случајева насиља у школама. Лутовац је изјавио да ће због ових догађаја… »
Вести дана »
Немања Радоњић није теже повређен: враћа се на терен пре краја сезоне
Мондо пре 47 минутајош 100 повезаних
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 2 сатајош 51 повезана