Povezane vesti
Teška životna priča Vesne Đogani: Majka je ostavila u Zvečanskoj, a oca nikada nije upoznala: Kada sam ga pozvala rekli su…
Kurir 14.06.2024
Pevačica Vesna Đogani odrasla je u teškom siromaštvu, ali nehumani uslovi joj nisu toliko teško padali kao odvojenost od majke. Naime, u jednom periodu života Vesna je bila smeštena u Zvečanskoj, gde ju je majka ostavila jer nije bila u mogućnosti da se… »
"To je velika trauma, stalno sam plakala": Našu pevačicu majka ostavila u Zvečanskoj, a oca nikada nije upoznala: "Kada sam ga…
Blic 14.06.2024
Pevačica Vesna Đogani odrasla je u teškom siromaštvu, ali nehumani uslovi joj nisu toliko teško padali kao odvojenost od majke. Naime, u jednom periodu života Vesna je bila smeštena u Zvečanskoj, gde ju je majka ostavila jer nije bila u mogućnosti da se… »
Bivšeg uhvatila na delu sa ljubavnicom, otac hteo da je ubije! Šok životna priča Zorice Marković: Udali je za Mitra Mirića…
Kurir 14.06.2024
Pevačica Zorica Marković iza sebe ima veoma turbulentatn život, svojevremeno je u razgovoru za Kurir otkrila malo poznate detalje o svom detinjstvu i priznala da je otac hteo da je ubije kada se razvela od supruga. - Rođena sam i odrasla u mom lepom… »
(Video) "mamu sam našla tog jutra kada je preminula": Zorica Marković u tu kuću u rodnom selu nije mogla više da uđe, emisija…
Blic 14.06.2024
I ove subote tačno u 16 sati samo na Blic televiziji na MTS Iris TV kanalu 117 gledajte emisiju "Metar moga sela" u kojoj možete saznati gde je nekada živela pevačica Zorica Marković. O tome da je osam kilometara išla svakog dana peške u školu, pričala… »
Vesti dana »

Tramp: „U prva dva minuta sastanka sa Putinom ću znati da li se može postići dogovor ili ne“
Nedeljnik pre 19 minutajoš 82 povezane

Sahranjeni novinari Al Džazire koje su ubile izraelske snage u Gazi
Južne vesti pre 1 satjoš 33 povezane

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
N1 Info pre 5 satijoš 19 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori: Čanj, Bijelo Polje, Podgorica, Nikšić i međunarodna pomoć
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 84 povezane