Povezane vesti
Gujon: Bitka na Košarama simbol za hrabrost i patriotizam
Politika 14.06.2024
Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon izjavio je danas da je bitka na Košarama simbol za hrabrost i patriotizam koji će nadahnjivati buduće generacije. "U mom detinjstvu kada je otac hteo da mi objasni šta je hrabrost pričao… »
Obeležava se 25. Godišnjica herojske borbe na Košarama! Gujon: Sinonim za hrabrost koji će nadahnjivati buduće generacije
Kurir 14.06.2024
Direktor novoformirane Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Vlade Srbije Arno Gujon saopštio je na 25. godišnjicu borbe srpskih vojnika na Košarama, da su Košare sinonim za hrabrost i patriotizam koji će nadahnjivati buduće generacije… »
Gujon: Bitka na Košarama je simbol za hrabrost i patriotizam
RTV 14.06.2024
BEOGRAD - Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon izjavio je danas da je bitka na Košarama simbol za hrabrost i patriotizam koji će nadahnjivati buduće generacije. "U mom detinjstvu kada je otac hteo da mi objasni šta je… »
Vesti dana »
Dan borbe protiv nasilja nad ženama: U Srbiji od početka godine ubijeno 17 žena
RTV pre 1 satjoš 32 povezane
Deficit budžeta finansiraće se zaduživanjem, najveći rast troškova za kamate na dug
Forbes pre 15 minutajoš 147 povezanih
Ilija Kostić ispričao šta se dogodilo ispred suda i u stanici, Udruženje policajaca zahteva hitnu reakciju ministra Dačića
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 24 povezane
Spaseno 28 turista sa potonulog broda u Egiptu: Vojni brod i avioni traže 17 nestalih na području gde je prepuno ajkula
Mondo pre 4 minutajoš 17 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih