Povezane vesti
Gujon: Bitka na Košarama simbol za hrabrost i patriotizam
Politika 14.06.2024
Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon izjavio je danas da je bitka na Košarama simbol za hrabrost i patriotizam koji će nadahnjivati buduće generacije. "U mom detinjstvu kada je otac hteo da mi objasni šta je hrabrost pričao mi… »
Obeležava se 25. Godišnjica herojske borbe na Košarama! Gujon: Sinonim za hrabrost koji će nadahnjivati buduće generacije
Kurir 14.06.2024
Direktor novoformirane Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Vlade Srbije Arno Gujon saopštio je na 25. godišnjicu borbe srpskih vojnika na Košarama, da su Košare sinonim za hrabrost i patriotizam koji će nadahnjivati buduće generacije, prenosi… »
Gujon: Bitka na Košarama je simbol za hrabrost i patriotizam
RTV 14.06.2024
BEOGRAD - Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon izjavio je danas da je bitka na Košarama simbol za hrabrost i patriotizam koji će nadahnjivati buduće generacije. "U mom detinjstvu kada je otac hteo da mi objasni šta je hrabrost… »
Vesti dana »

Brnabić: Neće biti kontramitinga na Vidovdan, niti dozvoljeni napadi na studente koji žele da uče
Beta pre 2 satajoš 39 povezanih

Protest zborova građana u Novom Sadu, traže raspisivanje izbora za savete mesnih zajednica
Beta pre 10 minutajoš 23 povezane

Frans pres: Srbija zajmi 1,9 milijardi evra od francuskih banaka da finansira svoje Rafale
Beta pre 20 minutajoš 4 povezane