Povezane vesti
Radojičić: Distrikt Srbija i Crna Gora potpisao sporazume sa Južnom Afrikom, Bocvanom, Mozambikom i Esvatini
B92 14.06.2024
Guverner Rotari Distrikta Srbija i Crna Gora Aleksandar Radojičić prisustvovao je sa svojim timom na otvaranju najvećeg događaja Rotari konvencije u Singapuru i učestvovao na forumu za međudržavnu saradnju. Na forumu je potpisao nekoliko sporazuma o… »
Rotari Distrikt Srbija i Crna Gora potpisao sporazume sa Južnom Afrikom, Bocvanom, Mozambikom i Esvatini
Telegraf 14.06.2024
Ovi potpisani sporazumi omogućavaju unapređenje i proširenje međunarodne saradnje u oblasti školstva, zdravstva, ekologije, kulture, ljudskih prava, kao i promocije mira u svetu. Guverner Rotari Distrikta Srbija i Crna Gora Aleksandar Radojičić… »
Vesti dana »
Đoković: Siner i Alkaraz su nivo iznad u odnosu na sve nas, ali tu sam i dalje
RTS pre 21 minutajoš 51 povezana
Upozorenja na ledenu kišu, poledicu i olujni vetar u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 35 povezanih
Prebilič se u Novom Sadu sastao sa optuženima za pripremanje dela protiv ustavnog uređenja
RTV pre 36 minutajoš 19 povezanih
VIDEO Akcija "Zajedno uz studente" u Beogradu: Bazar, potpisi podrške studentima...
Radio 021 pre 11 minutajoš 17 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 2 satajoš 28 povezanih