Povezane vesti
Željko Joksimović o lažima koje je čuo o sebi: “Misle da sam arogantan, da se šminkam!”
Vesti online 15.06.2024
Željko Joksimović je već dugo na estradi, a kao i svaka javna ličnost, susreo se sa mnom predrasudama. Kako je priznao, nije mu bilo lako da se sa tim stvarima izbori. – Narodu se ne može ugoditi, ja sam prosto onakav kakav jesam. Žao mi je što… »
"Prvo naučimo da kupujemo vinjak, pa da hodamo": Takmičari u kvizu "Keš taksi" izjavama šokirali voditelja Miloša…
Blic 14.06.2024
U kvizu "Keš taksi" kroz pitanja voditelj Miloš Biković brojne informacije može da sazna o takmičarima. Jedno od pitanja je bilo u vezi sa koktelima, te su takmičari otkrili zanimljivu informaciju u vezi sa koktelima, što je Bikovića ostavilo bez… »
"Misle da se šminkam": Željko Joksimović otvoreno u "Ceca show" o predrasudama koje kruže o njemu, stavio tačku na…
Blic 14.06.2024
"U početku je bilo jako teško, iako je važilo ono "šta te briga šta narod misli". Onda se pojavljuju informacije koje ti se unerede u život", izjavio je muzičar Željko Joksimović, govoreći o predrasudama koje o njemu kruže. U petak, 14. juna… »
Vesti dana »
I Šurlan iz pritvora prebačen na Institut u Sremskoj Kamenici: Ima više zdravstvenih tegoba
Radio 021 pre 3 satajoš 84 povezane
"Nema nedodirljivih u Srbiji": Gradonačelnik Novog Sada se oglasio povodom privođenja v.d. direktora JGSP "Novi Sad"
Blic pre 1 satjoš 82 povezane
Henes pohvalno o Zvezdi: "Razumem zašto su bez bodova, tabela nas neće zavarati!"
Sportske.net pre 1 satjoš 39 povezanih
Puljić: Najavljene Trumpove carine Kanadi i Meksiku iznenađujuće
Al Jazeera pre 2 satajoš 35 povezanih
Serija izraelskih vazdušnih napada na Bejrut u senci pregovora o primirju
BBC News pre 2 satajoš 29 povezanih