Повезане вести
Жељко Јоксимовић о лажима које је чуо о себи: “Мисле да сам арогантан, да се шминкам!”
Вести онлине 15.06.2024
Жељко Јоксимовић је већ дуго на естради, а као и свака јавна личност, сусрео се са мном предрасудама. Како је признао, није му било лако да се са тим стварима избори. – Народу се не може угодити, ја сам просто онакав какав… »
"Прво научимо да купујемо вињак, па да ходамо": Такмичари у квизу "Кеш такси" изјавама шокирали водитеља Милоша Биковића!…
Блиц 14.06.2024
У квизу "Кеш такси" кроз питања водитељ Милош Биковић бројне информације може да сазна о такмичарима. Једно од питања је било у вези са коктелима, те су такмичари открили занимљиву информацију у вези са коктелима, што је… »
"Мисле да се шминкам": Жељко Јоксимовић отворено у "Цеца схов" о предрасудама које круже о њему, ставио тачку на нагађања…
Блиц 14.06.2024
"У почетку је било јако тешко, иако је важило оно "шта те брига шта народ мисли". Онда се појављују информације које ти се унереде у живот", изјавио је музичар Жељко Јоксимовић, говорећи о предрасудама које о њему круже. У… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 4 сатијош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 2 сатајош 1 повезана