Povezane vesti
GSP: Privremena izmena trase linija 4, 11A i 11B od ponedeljka
Moj Novi Sad 15.06.2024
JGSP "Novi Sad" obaveštava svoje korisnike da će od ponedeljka, 17. juna, biti izmenjen režim saobraćaja u delu Limana. Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji kanalizacione mreže Liman 2. u Ulici Narodnog fronta, od Ulice Dragiše Brašovana do… »
Privremena izmena trasa autobuskih linija u Kisaču
Moj Novi Sad 15.06.2024
JGSP "Novi Sad" obaveštava svoje korisnike da će od danas privremeno izmeniti trase autobuskih linija, i to na linijama broj 42 i 43. Određena je privremena izmena režima saobraćaja, koja će trajati do 30 juna, u ulicama Železnička, Mihala Kardelisa… »
Zbog biciklističke trke danas i sutra promena trasa velikog broja linija GSP-a
NoviSad.com 15.06.2024
Novi Sad - Zbog biciklističke trke „Gran fondo Novi Sad 2024“ danas i sutra (u subotu i nedelju) na snazi je poseban režim saobraćaja, zbog čega su promenjene trase kretanja većeg broja linija autobusa. Kako je saopšteno iz GSP-a, danas su promenjene… »
Gradske i prigradske linije menjaju trasu zbog održavanja biciklističke trke
RTV 15.06.2024
NOVI SAD - U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, 15. juna privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija broj 3, 6, 9, 9a, 60, 61, 62, 63, 64 i 69 u vreme održavanja biciklističke trke "GRAN FONDO NOVI SAD 2024“. Autobusi… »
Vesti dana »

Danas hladnije i sa košavom, za vikend još malo svežije vreme
Moj Novi Sad pre 5 minutajoš 14 povezanih

Vučić sa evropskim i regionalnim liderima: "Srbija uvažena i prepoznatljiva svuda"
Euronews pre 34 minutajoš 13 povezanih

Nakon nezgode presekao Darko Lazić doneo konačnu odluku, njegov menadžer potvrdio!
Alo pre 25 minutajoš 11 povezanih

Tramp tvrdi da neće dozvoliti Izraelu da anektira Zapadnu obalu; Vučić sa Netanjahuom u Njujorku
Južne vesti pre 14 minutajoš 10 povezanih