Povezane vesti
"Ja sam natrljala devojčici izmet na glavu!" Oglasila se Novosađanka zbog koje je pobesnela Srbija: Otkrila svoju stranu priče…
Kurir 15.06.2024
Cela Srbija bila je u neverici nakon objave u Fejsbuk grupi "Novosađanke" gde je jedna korisnica objavila nesvakidašnju situaciju koja se u četvrtak zadesila jednu devojčicu (13) u tom gradu. Kako je objasnila, dok je devojčica šetala psa, prišla joj je… »
"Ja sam ta koja je detetu natrljala go*no na glavu": Novosađanka objasnila zbog čega je to uradila
Telegraf 15.06.2024
Nakon ovih objava, u komentarima se oglasila i žena koja tvrdi da ja namazala devojčicu izmetom. Na Facebook grupi Novosađanke pojavila se objava u kojoj je jedna članica tvrdila da je videla kako njena sugrađanka uzima pseći izmet sa ulice i trlja ga… »
Vesti dana »
Stotine vojnika spasavalo američkog pilota: Uništili svoje avione da ne padnu u ruke Irancima (foto)
Mondo pre 4 minutajoš 47 povezanih
(Mapa) evo gde je pronađen eksploziv: Pripadnici policije i vojske sprečili katastrofu u području opštine Kanjiža
Blic pre 5 minutajoš 15 povezanih
Sutra saslušanje studenta Arhitektonskog, njegove kolege pozvale na skup podrške u 8.30 časova
Danas pre 12 satijoš 3 povezane
VIDEO Policija i vojska na terenu kod Kanjiže: "Eksploziv velike razorne moći pronađen kod gasovoda"
Radio 021 pre 30 minutajoš 41 povezana
Vučić: Na gradilištu Ekspa radi veliki broj stranih radnika, nema dovoljno domaćih
Euronews pre 15 minutajoš 11 povezanih