Povezane vesti
Agenciji za sprečavanje korupcije stigla 81 prijava u vezi sa izborima, nema nerešenih
Radio sto plus 15.06.2024
On je za Večernje Novosti kazao da su postupanja po svim prijavama završena u zakonskom roku i da su rešenja objavljena na sajtu agencije. “U kampanji u decembru pokrenuli smo devet postupaka po službenoj dužnosti i za njih doneli rešenja”, rekao je… »
Agenciji za sprečavanje korupcije stigla 81 prijava u vezi sa izborima
In medija 15.06.2024
Direktor Agencije za sprečavanje korupcije Dejan Damnjanović izjavio je da je ta agencija za oba izborna ciklusa, u decembru i junu, primila 81 prijavu protiv političkih subjekata, od kojih se 34 odnose na junske izbore. On je za Večernje Novosti kazao… »
Vesti dana »
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 1 satjoš 52 povezane
Problem ipak nije rešen Novi kvar na "Rzavu", sistem gubi 70 litara vode u sekundi. Domaćinstva, zasad, dobijaju tehničku vodu.
Dnevnik pre 1 satjoš 63 povezane
"Nadam se da više neću igrati protiv francuskog igrača do kraja turnira", Novak iskreno: Iskustvo pomaže, ali ne suviše
Kurir pre 17 minutajoš 26 povezanih
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Pravo u centar pre 2 satajoš 22 povezane
Gradonačelnik Nikola Dašić uputio čestitku povodom Kurban-bajrama
iKragujevac pre 2 satajoš 21 povezana