Povezane vesti
Važio za kralja svadbi, a sada živi od 30.000 dinara mesečno! Rade Jorović jedva sastavlja kraj s krajem: Skupi se…
Kurir 15.06.2024
Pevač Rade Jorović sada živi od penzije koja je 30.000 dinara i jedva krpi kraj sa krajem, o čemu je svojevremeno pričao za Kurir. - Malo sam avanzovao u međuvremenu. Sada primam 30.000 - rekao je pevač kroz smeh, koji je donedavno primao penziju… »
Živi od 30.000 dinara, a zarađivao 50.000 maraka! Bio je kralj svadbi: Loše sam prošao s penzijom, ne žalim se
Mondo 15.06.2024
Pevač Rade Jorović važio je za "kralja svadbi", a danas živi do 30.000 dinara. Pevač Rade Jorović važio je za "kralja svadbi", a danas živi do 30.000 dinara. Dok pojedini estradnjaci imaju čak i tri penzije, neki jedva krpe kraj s krajem, ipak… »
Folker živi od: 30.000 dinara mesečno Bio je "kralj svadbi", a danas jedva sastavlja kraj s krajem: "Imam neki koncert, skupi…
Blic 15.06.2024
Pevač Rade Jorović sada živi od penzije koja je 30.000 dinara i jedva krpi kraj sa krajem. - Malo sam avanzovao u međuvremenu. Sada primam 30.000 - rekao je pevač kroz smeh, koji je donedavno primao penziju od 25.000 dinara i nastavio: – Ali dobro… »
Vesti dana »
VIDEO: Novi Sad je i danas stao na 15 minuta, zabeležene provokacije
Radio 021 pre 0 minutajoš 21 povezana
Danas oblačno i hladnije vreme, ponegde sa kišom i susnežicom
Novi magazin pre 3 satajoš 17 povezanih
Traži se firma koja će obaviti tehnički pregled Železničke stanice u Novom Sadu
Beta pre 30 minutajoš 8 povezanih
(Video) Ovako sada izgleda Notr Dam! Pratite prenos uživo: Makron obilazi obnovljenu katedralu u Parizu
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih
Jovanović (Novi DSS): Opozicija sada radi dobro, verovatno je u prošlosti mogla bolje
Beta pre 3 satajoš 8 povezanih