Povezane vesti
"Znaš ti ko sam ja": Kako smo došli do toga da rečenica predstavlja dominaciju nad "slabijima"?
Radio 021 15.06.2024
"Znaš ti ko sam ja" rečenica koju često možemo da čujemo, a izgovorila je i majka koja je napala nastavnicu biologije u OŠ "Jovan Dučić". Psihološkinja Ana Mirković kaže za N1 da ova rečenica može mnogo da govori o ljudima. "Govori o tome da… »
„Znaš ti ko sam ja“: Psihološkinja analizira tip ljudi koji to govori i šta time zapravo kažu
N1 Info 15.06.2024
“Znaš ti ko sam ja” rečenica koju često možemo da čujemo, a izgovorila je i majka koja je napala nastavnicu biologije u OŠ “Jovan Dučić”, psihološkinja Ana Mirković kaže da ona može mnogo da govori o ljudima. “Govori o tome da su to… »
„Znaš ti ko sam ja“: Psihološkinja analizira tip ljudi koji to govori i šta time zapravo kažu
N1 Info 15.06.2024
“Znaš ti ko sam ja” rečenica koju često možemo da čujemo, a izgovorila je i majka koja je napala nastavnicu biologije u OŠ “Jovan Dučić”, psihološkinja Ana Mirković kaže da ona može mnogo da govori o ljudima. “Govori o tome da su to… »
"Znaš li ti ko sam: Ja?!" Urlala je majka, pa brutalno pretukla nastavnicu: Psihološkinja analizira tip ljudi koji ovo kažu…
Blic 15.06.2024
“Znaš ti ko sam ja” rečenica koju često možemo da čujemo, a izgovorila je i majka koja je napala nastavnicu biologije u OŠ “Jovan Dučić”. Psihološkinja Ana Mirković kaže da ta rečenica može mnogo da govori o ljudima. “Govori o tome… »
Vesti dana »

Beogradski marš u finišu - na Terazijama svečani doček studenata iz cele Srbije
RTS pre 20 minutajoš 11 povezanih

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 33 minutajoš 62 povezane

Vučić: Daćemo sve od sebe da učesnike subotnjeg skupa obezbedimo, kao i sve druge ljude
N1 Info pre 45 minutajoš 55 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih