Povezane vesti
"Znaš ti ko sam ja": Kako smo došli do toga da rečenica predstavlja dominaciju nad "slabijima"?
Radio 021 15.06.2024
"Znaš ti ko sam ja" rečenica koju često možemo da čujemo, a izgovorila je i majka koja je napala nastavnicu biologije u OŠ "Jovan Dučić". Psihološkinja Ana Mirković kaže za N1 da ova rečenica može mnogo da govori o ljudima. "Govori o tome da su to ljudi… »
„Znaš ti ko sam ja“: Psihološkinja analizira tip ljudi koji to govori i šta time zapravo kažu
N1 Info 15.06.2024
“Znaš ti ko sam ja” rečenica koju često možemo da čujemo, a izgovorila je i majka koja je napala nastavnicu biologije u OŠ “Jovan Dučić”, psihološkinja Ana Mirković kaže da ona može mnogo da govori o ljudima. “Govori o tome da su to ljudi koji ne znaju… »
„Znaš ti ko sam ja“: Psihološkinja analizira tip ljudi koji to govori i šta time zapravo kažu
N1 Info 15.06.2024
“Znaš ti ko sam ja” rečenica koju često možemo da čujemo, a izgovorila je i majka koja je napala nastavnicu biologije u OŠ “Jovan Dučić”, psihološkinja Ana Mirković kaže da ona može mnogo da govori o ljudima. “Govori o tome da su to ljudi koji ne znaju… »
Vesti dana »

Savet Evropske unije usvojio zabranu tranzita ruskog gasa u treće zemlje kroz EU
Nova ekonomija pre 40 minutajoš 30 povezanih

Preminula beba pronađena na Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu, majka prebačena u Betaniju
Danas pre 46 minutajoš 39 povezanih

Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 3 satajoš 62 povezane

Srbi koji nisu preživeli Haški tribunal: Milošević doživeo srčani udar, Babić i Dokmanović sebi oduzeli život
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih