Povezane vesti
"Znaš ti ko sam ja": Kako smo došli do toga da rečenica predstavlja dominaciju nad "slabijima"?
Radio 021 15.06.2024
"Znaš ti ko sam ja" rečenica koju često možemo da čujemo, a izgovorila je i majka koja je napala nastavnicu biologije u OŠ "Jovan Dučić". Psihološkinja Ana Mirković kaže za N1 da ova rečenica može mnogo da govori o ljudima. "Govori o tome da su to ljudi… »
„Znaš ti ko sam ja“: Psihološkinja analizira tip ljudi koji to govori i šta time zapravo kažu
N1 Info 15.06.2024
“Znaš ti ko sam ja” rečenica koju često možemo da čujemo, a izgovorila je i majka koja je napala nastavnicu biologije u OŠ “Jovan Dučić”, psihološkinja Ana Mirković kaže da ona može mnogo da govori o ljudima. “Govori o tome da su to ljudi koji ne znaju… »
„Znaš ti ko sam ja“: Psihološkinja analizira tip ljudi koji to govori i šta time zapravo kažu
N1 Info 15.06.2024
“Znaš ti ko sam ja” rečenica koju često možemo da čujemo, a izgovorila je i majka koja je napala nastavnicu biologije u OŠ “Jovan Dučić”, psihološkinja Ana Mirković kaže da ona može mnogo da govori o ljudima. “Govori o tome da su to ljudi koji ne znaju… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate do kraja maja 2026
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih
Preminuo otac Aleksandra Nešovića Baje: Umro samo šest dana nakon što je izgubio sina
Mondo pre 11 minutajoš 55 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 18. maj: Mestimično oblačno, vetrovito i toplije
Beta pre 5 satijoš 29 povezanih
Vozilo ušlo u suprotan smer kod tunela Laz: Hitno upozorenje razglasom sprečilo nesreću
Newsmax Balkans pre 11 minutajoš 18 povezanih