Повезане вести
"Знаш ти ко сам ја": Како смо дошли до тога да реченица представља доминацију над "слабијима"?
Радио 021 15.06.2024
"Знаш ти ко сам ја" реченица коју често можемо да чујемо, а изговорила је и мајка која је напала наставницу биологије у ОШ "Јован Дучић". Психолошкиња Ана Мирковић каже за Н1 да ова реченица може много да говори о људима… »
„Знаш ти ко сам ја“: Психолошкиња анализира тип људи који то говори и шта тиме заправо кажу
Н1 Инфо 15.06.2024
“Знаш ти ко сам ја” реченица коју често можемо да чујемо, а изговорила је и мајка која је напала наставницу биологије у ОШ “Јован Дучић”, психолошкиња Ана Мирковић каже да она може много да говори о људима. “Говори о томе да су… »
„Знаш ти ко сам ја“: Психолошкиња анализира тип људи који то говори и шта тиме заправо кажу
Н1 Инфо 15.06.2024
“Знаш ти ко сам ја” реченица коју често можемо да чујемо, а изговорила је и мајка која је напала наставницу биологије у ОШ “Јован Дучић”, психолошкиња Ана Мирковић каже да она може много да говори о људима. “Говори о томе да су… »
Вести дана »

Студент Богдан Јовичић од поподнева у у затвоској болници у Београду
Нови магазин пре 3 сатајош 65 повезаних

Ухапшени осумњичени за крађу алата и телевизора у вредности од пет милиона динара
Политика пре 5 сатијош 48 повезаних

Прослава Дана Сектора за ванредне ситуације, премијер и министри у новом центру у Лапову
Бета пре 1 сатјош 23 повезане

Хуманитарна криза у Гази, 400.000 људи у бекству - Нетањаху прети Хамасу
РТС пре 2 сатајош 21 повезана