Povezane vesti
Ovde živi jedini beograđanin iz "Zvezda Granda" u vili na dva sprata uživa sa porodicom, a dvorište kao iz španskih serija
Kurir 15.06.2024
Jedini finalista "Zvezda Granda" iz Beograda, Petar Krekić, živi u dvospratnoj kući sa porodicom. Krekići su napravili svoj mali raj, a posebno vode računa o bašti koja, kako navode, nalikuje onim iz španskih serija. Petar ističe da je bašta je posebno… »
Ovde živi jedini beograđanin iz "Zvezda Granda": U vili na dva sprata uživa sa porodicom: "Cveće ja održavam i zalivam"
Blic 15.06.2024
Jedini finalista „Zvezda Granda“ iz Beograda, Petar Krekić, živi sa porodicom u dvospratnoj kući. U njegovoj vili u Beogradu cveće ima posebnu pažnju kako ukućana, tako i samog pevača. - Ja sam ovo pre pet godina posadio u raznim bojama da bude ovako… »
Vesti dana »

Početak leta na severnoj hemisferi i vremenska prognoza za Srbiju
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 26 povezanih

Početak letnje turističke sezone donosi pojačan saobraćaj i duža zadržavanja na graničnim prelazima
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 16 povezanih

Sukob Izraela i Irana: Vazdušni napadi, diplomatski sukobi i nuklearna pretnja
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 22 povezane

(Video) Apokaliptične scene u Dalmaciji: Bukti veliki požar: Gore kuće i automobili, stigla dva vojna broda, turisti beže, dim stigao do Hvara i Brača
Blic pre 40 minutajoš 22 povezane

Viši sud u Zaječaru poništio rešenje GIK-a kojim se odbijaju prigovori opozicije
NIN pre 2 satajoš 11 povezanih