Povezane vesti
"To mi je bolna tačka": Džejla Ramović otkrila nepoznate detalje o sebi, a evo šta misli o svom izgledu: "Ne želim da budem…
Blic 15.06.2024
Mlada pevačica Džejla Ramović naći će se večeras u žiriju drugog polufinala "Nikad nije kasno", a kao pobednica dva muzička takmičenja "Zvezde Granda" i "Neki novi klinci" otkrila je koji su faktori po njenom mišljenju bitni za trijumf. - Takmičenje kao… »
Ovo sigurno niste znali o džejli Ramović! O pevačici se toliko pričalo, a ona sada priznala: To mi je bolna tačka...
Kurir 15.06.2024
Mlada pevačica Džejla Ramović naći će se večeras u žiriju drugog polufinala "Nikad nije kasno", a kao pobednica dva muzička takmičenja "Zvezde Granda" i "Neki novi klinci" otkrila je koji su faktori po njenom mišljenju bitni za trijumf. - Takmičenje kao… »
"To mi je bolna tačka..." Džejla o Zvezdama Granda: Osvrnula se na pobedu, a evo šta poručuje svim takmičarima
Telegraf 15.06.2024
Mlada pevačica večeras će se naći u posebnoj ulozi. Mlada pevačica Džejla Ramović naći će se večeras u žiriju drugog polufinala "Nikad nije kasno", a kao pobednica dva muzička takmičenja "Zvezde Granda" i "Neki novi klinci" otkrila je koji su faktori po… »
Vesti dana »

Ekstremni toplotni talas i vremenska prognoza u Srbiji od 10. do 17. avgusta 2025
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 32 povezane

Rute: Sastanak Trampa i Putina pokazaće da li je ruski lider ozbiljan u pogledu mira
Euronews pre 57 minutajoš 35 povezanih

Univerzitet u Beogradu: U prvom upisnom roku upisana 10.984 studenta
Insajder pre 47 minutajoš 17 povezanih