Povezane vesti
"To mi je bolna tačka": Džejla Ramović otkrila nepoznate detalje o sebi, a evo šta misli o svom izgledu: "Ne želim da budem…
Blic 15.06.2024
Mlada pevačica Džejla Ramović naći će se večeras u žiriju drugog polufinala "Nikad nije kasno", a kao pobednica dva muzička takmičenja "Zvezde Granda" i "Neki novi klinci" otkrila je koji su faktori po njenom mišljenju bitni za trijumf. - Takmičenje kao… »
Ovo sigurno niste znali o džejli Ramović! O pevačici se toliko pričalo, a ona sada priznala: To mi je bolna tačka...
Kurir 15.06.2024
Mlada pevačica Džejla Ramović naći će se večeras u žiriju drugog polufinala "Nikad nije kasno", a kao pobednica dva muzička takmičenja "Zvezde Granda" i "Neki novi klinci" otkrila je koji su faktori po njenom mišljenju bitni za trijumf. - Takmičenje kao… »
"To mi je bolna tačka..." Džejla o Zvezdama Granda: Osvrnula se na pobedu, a evo šta poručuje svim takmičarima
Telegraf 15.06.2024
Mlada pevačica večeras će se naći u posebnoj ulozi. Mlada pevačica Džejla Ramović naći će se večeras u žiriju drugog polufinala "Nikad nije kasno", a kao pobednica dva muzička takmičenja "Zvezde Granda" i "Neki novi klinci" otkrila je koji su faktori po… »
Vesti dana »

Vučić najavio da će parlamentarni izbori biti raspisani 'pre zakonskog roka'
Slobodna Evropa pre 10 minutajoš 25 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Nemačka obustavlja izvoz oružja Izraelu
Euronews pre 50 minutajoš 40 povezanih

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 44 povezane

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 10 minutajoš 17 povezanih