Povezane vesti
Robert de Niro posvetio je jedan film svom ocu: „Veoma sam ponosan na njega“
Nova 15.06.2024
Robert De Niro se smatra jednim od najvećih i najuticajnijih glumaca svih vremena. Pred kamerama je prepoznat kao ikona američke kinematografije, ali je dva puta okušao svoj talenat iza kamere. Više od decenije pre nego što je snimio svoj drugi film… »
Robert de Niro posvetio je jedan film svom ocu: Veoma sam ponosan na njega!
Vesti online 15.06.2024
Robert De Niro se smatra jednim od najvećih i najuticajnijih glumaca svih vremena. Pred kamerama je prepoznat kao ikona američke kinematografije, ali je dva puta okušao svoj talenat iza kamere. Više od decenije pre nego što je snimio svoj drugi film… »
Robert de Niro posvetio je jedan film svom ocu: Veoma sam ponosan na njega
N1 Info 15.06.2024
Vesti dana »

Francuska osudila plan Izraela Pariz oštro kritikovao ideju Tel Aviva da preuzme kontrolu nad gradom Gaza
Večernje novosti pre 49 minutajoš 35 povezanih

Tramp će Putinu dati ove ključne teritorije?! Blumberg: Ovako bi mogao da izgleda sporazum SAD i Rusije, najbolniji udarac za Zelenskog
Večernje novosti pre 40 minutajoš 36 povezanih

Osnovni sud u Prištini: Igoru Popoviću novčana kazna i dve godine zabrane ulaska na KiM
Insajder pre 19 minutajoš 34 povezane

Napadnuti fotoreporteri tokom uklanjana spomenika Pavlu Đurišiću: Otimali im opremu, vređali, i pretili ubistvom
Blic pre 2 satajoš 26 povezanih