Povezane vesti
Moto-zeka iz Čačka šokirao sugrađane: Neverovatni prizori bajkera na opasnom motoru! "Nisam verovala šta vidim..." (foto)
Kurir 15.06.2024
Neobičan prizor zatekao je građane Čačka u samom centru kada su na ulici ugledali bajkera na motoru, u bajkerskom odelu ali sa maskom belog zeke na glavi. - Nisam verovala šta vidim. Prvo sam pomislila kako je preslatko i da je istina ono što često… »
Neobičan prizor iznenadio čačane! Bajker kroz grad prodefilovao sa maskom belog zeke, svi se pitaju jedno (foto)
Mondo 15.06.2024
U samom centru Čačka primećen je bajker na opasnom motoru sa maskom belog zeke. U samom centru Čačka primećen je bajker na opasnom motoru sa maskom belog zeke. Neobičan prizor zatekao je građane Čačka u samom centru kada su na ulici ugledali… »
"Uprkos opasnom imidžu, imaju meko srce": Bajker na opasnom motoru prodefilovao sa maskom zeca na glavi: Čačani u čudu…
Blic 15.06.2024
Neobičan prizor zatekao je građane Čačka u samom centru kada su na ulici ugledali bajkera na motoru, u bajkerskom odelu ali sa maskom belog zeca na glavi. - Nisam verovala šta vidim. Prvo sam pomislila kako je preslatko i da je istina ono što često… »
U susret predstojećim moto trkama: Bajker na opasnom motoru kroz grad prodefilovao sa maskom belog zeke na glavi, građani…
Dnevnik 15.06.2024
Čačak: Neobičan prizor zatekao je građane u samom centru grada kada su na ulici ugledali bajkera na motoru, u bajkerskom odelu ali sa maskom belog zeke na glavi. - Nisam verovala šta vidim. Prvo sam pomislila kako je preslatko i da je istina ono što… »
Vesti dana »

BLOG Petnaesti mart: Počela okupljanja širom grada, traktori stigli na Novi Beograd
Vreme pre 13 minutajoš 41 povezana

Uživo protest studenata u Beogradu Promenjeno mesto centralnog okupljanja: Evo gde su najveće kolone i gužve u Beogradu (foto, video)
Blic pre 14 minutajoš 81 povezana

Pružao aktivan otpor, policija ga savladala: Uhapšen vozač automobila koji je pregazio tri osobe tokom protestne šetnje u Žarkovu (foto)
Blic pre 8 minutajoš 21 povezana

Studenti ETF-a tvrde da će govori i bina biti na Slaviji i objašnjavaju zašto
Nova pre 37 minutajoš 10 povezanih