Povezane vesti
"Uzeli su mi sve pare! Bio sam natovaren novčanicama u kaputu" Zdravko Čolić izneo sve detalje u javnost: "Vrlo neprijatna…
Blic 15.06.2024
Čuveni Zdravko Čolić decenijama je jedan od najcenjenih pevača sa ovih prostora, a malo ko zna da je svojevremeno završio u pritvoru. O tome je samo jednom detaljno pričao. Čola je sredinom osamdesetih godina prošlog veka želeo da postane… »
"Pratili su me i uzeli sve pare" Zdravko Čolić preživeo pakao, a sad otvorio dušu, sve se desilo u albanskim selima
Kurir 15.06.2024
Čuveni Zdravko Čolić decenijama je jedan od najcenjenih pevača sa ovih prostora, a malo ko zna da je svojevremeno završio u pritvoru. Čola je sredinom osamdesetih godina prošlog veka želeo da postane privrednik. On je imao ideju koju je krenuo da… »
Vesti dana »
Skandal u kosovskoj policiji: Suspendovani policajci nisu reagovali na uništavanje murala junacima sa Košara
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Završena obnova Notr Dam Parižani će uskoro moći da po prvi put uđu u katedralu nakon razornog požara od pre 5 godina
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane