Povezane vesti
"Ponosan sam"! Ministar Dačić objavio dirljiv snimak: Pogledajte kako policajac na motoru pomaže baki (video)
Kurir 16.06.2024
Danas je policajac pomogao starijoj u Beogradu da pređe ulicu. Divan gest izazvao je lavinu komentara. "Policajac prevodi bakicu preko ulice posle novog Mosta na Adi, predivan prizor, ulepšali su mi dan! Budimo svi ovako humani i osećajni", stoji u… »
Dirljiv prizor snimljen u centru Beograda: Policajac pomogao starijoj gospođi da pređe ulicu (video)
Blic 15.06.2024
Prizor koji je oduševio i raznežio korisnike društvenih mreža snimljen je danas u Beogradu. Naime, kako se vidi na snimku koji je podelila Instagram stranica "serbialive_beograd", jedan policajac je pomogao starijoj gospođi da pređe ulicu posle… »
Vesti dana »
„Nasilje u porodici nije privatna stvar“: Od početka godine u porodičnom nasilju ubijeno 17 žena (VIDEO)
Zoom UE pre 2 satajoš 32 povezane
BLOG UŽIVO Ana Brnabić viče „nikada nas nećete pobediti“, a onda poslanici vlasti napuštaju salu: Posle tuče potpuno blokiran rad Skupštine Srbije
Nova pre 15 minutajoš 146 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 2 satajoš 24 povezane
Tragedija u crvenom moru, i dalje se traga za 17 osoba: Otkriveno čiji turisti su bili na brodu koji je potonuo kod obala Egipta
Kurir pre 1 satjoš 17 povezanih
Sledeće nedelje skraćeni časovi u svim školama u Srbiji, kažu prosvetni sindikati
Slobodna Evropa pre 51 minutajoš 26 povezanih