Povezane vesti
Nema više tajni, nema više laži: Ana Sević posle 20 godina saznala ko je zapravo njen otac
Svet & Skandal 16.06.2024
Ana Sević i njen otac sada su u dobrim odnosima Iako danas uživa u skladnom i srećnom braku i ima troje dece, malo ko zna da Ana Sević u detinjstvu nije imala očinsku figuru, jer njen otac nije bio prisutan u njenom životu prilikom odrastanja. Ata… »
Marija Ana Smiljanić: Hoće da me izbaci na ulicu sa sinom!
Svet plus 16.06.2024
Pevačica Marija Ana Smiljanić, poznata po učešću u "Zadruzi", otvoreno govori o problemima s bivšim partnerom koji pokušava da joj uništi život i karijeru. Nakon što je postala majka dečaka Minje, suočava se s teškim izazovima i pretnjama… »
Bebu i mene hoće da ostavi na ulici! Naša pevačica tvrdi da prolazi pakao: Pokrao me je i našao babu
Mondo 16.06.2024
Marija Ana Smiljanić ima probleme zbog vanbračnog partnera i to nakon što je postala majka. Marija Ana Smiljanić ima probleme zbog vanbračnog partnera i to nakon što je postala majka. Pevačica i bivša učesnica Zadruge, Marija Ana Smiljanić bila… »
"Hoće da me sa našim sinom ostavi na ulici": Pevačica tvrdi da prolazi kroz pakao zbog nevenčanog muža
Telegraf 16.06.2024
Tvrdi i da je pokrao. Marija Ana Smiljanić je na svet donela dečaka, 2. februara 2024. godine. Bivša učesnica "Zadruge" i pevačica sinu je dala ime Minja. Naime, ona je ''preko noći'' uplovila u ljubavnu priču sa ocem svog deteta, posle samo… »
Vesti dana »

I slavija i skupština: Protest studenata na dve lokacije, studentkinja objasnila, evo šta je tačan plan
Blic pre 14 minutajoš 41 povezana

Protest "15. za 15" u Beogradu – kolone se kreću ka centru grada, počelo okupljanje; Studenti u blokadi: Veliki skup kod Skupštine
RTS pre 14 minutajoš 81 povezana

Kako je izgledao doček studenata u Beogradu: Crveni tepih i medalje za pešake, napad na Elektrotehničkom fakultetu
Nova ekonomija pre 55 minutajoš 10 povezanih

Tužilac Stefanović: Pratimo situaciju, nasilje neće biti tolerisano
NIN pre 49 minutajoš 13 povezanih