Povezane vesti
Nema više tajni, nema više laži: Ana Sević posle 20 godina saznala ko je zapravo njen otac
Svet & Skandal 16.06.2024
Ana Sević i njen otac sada su u dobrim odnosima Iako danas uživa u skladnom i srećnom braku i ima troje dece, malo ko zna da Ana Sević u detinjstvu nije imala očinsku figuru, jer njen otac nije bio prisutan u njenom životu prilikom odrastanja. Ata images… »
Bebu i mene hoće da ostavi na ulici! Naša pevačica tvrdi da prolazi pakao: Pokrao me je i našao babu
Mondo 16.06.2024
Marija Ana Smiljanić ima probleme zbog vanbračnog partnera i to nakon što je postala majka. Marija Ana Smiljanić ima probleme zbog vanbračnog partnera i to nakon što je postala majka. Pevačica i bivša učesnica Zadruge, Marija Ana Smiljanić bila je… »
"Hoće da me sa našim sinom ostavi na ulici": Pevačica tvrdi da prolazi kroz pakao zbog nevenčanog muža
Telegraf 16.06.2024
Tvrdi i da je pokrao. Marija Ana Smiljanić je na svet donela dečaka, 2. februara 2024. godine. Bivša učesnica "Zadruge" i pevačica sinu je dala ime Minja. Naime, ona je ''preko noći'' uplovila u ljubavnu priču sa ocem svog deteta, posle samo nekoliko… »
Vesti dana »
Održani komemorativni skupovi u Novom Sadu i Nišu povodom 20 meseci od pada nadstrešnice: Građani odali počast žrtvama
Newsmax Balkans pre 6 minutajoš 30 povezanih
U Grčkoj napadi zapaljivim bombama na političare, jedna političarka povređena, njena majka poginula (FOTO)
Insajder pre 45 minutajoš 30 povezanih
Pogledajte kako je Đoković preplašio devojku na Vimbldonu, požalio se na problem...
Telegraf pre 0 minutajoš 53 povezane
Tramp posle više od 120 dana rata i iznenadnih "napada u samoodbrani": "Dobar je Iran, odlično se slažemo"
Blic pre 5 satijoš 29 povezanih
Studenti u blokadi saopštili da je Andrej Tanko proglašen krivim za ometanje službenog lica
Nedeljnik pre 6 satijoš 23 povezane