Povezane vesti

“Nećeš Matiću, ja ti se kunem…”: Aco Pejović se prisetio anegdote sa kolegom i sve nasmejao

“Nećeš Matiću, ja ti se kunem…”: Aco Pejović se prisetio anegdote sa kolegom i sve nasmejao

Vesti online 16.06.2024
Aco Pejović i Saša Matić jedni su od najpopularnijih pevača na estradi, a poznato je i da su privatno dobri drugovi. Pevači su se tako nedavno prisetili anegdote tokom jednog leta i otkrili detalje njihovog prijateljstva. – Ja kada uđem u avion… »
Nećeš Matiću, kunem ti se! Aco Pejović zapretio kolegi u avionu, a Sale otkrio razlog

Nećeš Matiću, kunem ti se! Aco Pejović zapretio kolegi u avionu, a Sale otkrio razlog

Mondo 16.06.2024
Aco Pejović bio je gost jedne emisije gde je otkrio kako Saši Matiću zapreti svaki put kad se zajedno nađu u avionu. Aco Pejović bio je gost jedne emisije gde je otkrio kako Saši Matiću zapreti svaki put kad se zajedno nađu u avionu. Proslavljeni… »
"Matiću, ja ti se kunem da Nećeš": Aco Pejović ovako zapretio Saši, a razlog će vas šokirati: Svi u studiju odmah…

"Matiću, ja ti se kunem da Nećeš": Aco Pejović ovako zapretio Saši, a razlog će vas šokirati: Svi u studiju odmah…

Blic 15.06.2024
U emisiji ''Magazin In'' autorke i voditeljke Sanje Marinković, gostovali su proslavljeni folkeri Saša Matić i Aco Pejović. Oni su govorili o temi emisije ''Šta bi menjali u životu'', a u toku izlaganja otkrili su i jednu zanimljivost. Naime, Saša… »

Vesti dana »