Povezane vesti
„Bila sam na ivici suza“: Grandova miljenica progovorila o emotivnom trenutku koji će dugo pamtiti
Nova 16.06.2024
Pevačica Varja Topalović snimila je novu pesmu koju, kako kaže, poklanja publici koja je uz nju sve ove godine. Naime, Varja se na sceni pojavila 2020. godine u mužičkom programu „Zvezde Granda“ gde je dobila veliko poštovanje publike. Ona je u… »
Bila sam na ivici suza! Grandova miljenica progovorila o emotivnom trenutku koji će dugo pamtiti: Pevačica najavila…
Kurir 16.06.2024
Pevačica Varja Topalović snimila je novu pesmu koju, kako kaže, poklanja publici koja je uz nju sve ove godine. Naime, Varja se na sceni pojavila 2020. godine u mužičkom programu " Zvezde Granda" gde je dobila veliko poštovanje publike. Ona je u… »
Vesti dana »
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 29 minutajoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 52 minutajoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Mogu da zarade do: 50.000 evra ratujući Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za vojne dobrovoljce uzrasta od 18 do 24 godine
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Drama tokom brojanja glasova na Kim, intervenisala i policija Sukobili se članovi odbora, pljušte optužbe
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana