Povezane vesti
„Bila sam na ivici suza“: Grandova miljenica progovorila o emotivnom trenutku koji će dugo pamtiti
Nova 16.06.2024
Pevačica Varja Topalović snimila je novu pesmu koju, kako kaže, poklanja publici koja je uz nju sve ove godine. Naime, Varja se na sceni pojavila 2020. godine u mužičkom programu „Zvezde Granda“ gde je dobila veliko poštovanje publike. Ona je u… »
Bila sam na ivici suza! Grandova miljenica progovorila o emotivnom trenutku koji će dugo pamtiti: Pevačica najavila zemljotres…
Kurir 16.06.2024
Pevačica Varja Topalović snimila je novu pesmu koju, kako kaže, poklanja publici koja je uz nju sve ove godine. Naime, Varja se na sceni pojavila 2020. godine u mužičkom programu " Zvezde Granda" gde je dobila veliko poštovanje publike. Ona je u… »
Vesti dana »

Pajtić: 99,9 posto građana nije učestvovalo u incidentima, ali su svi bili izloženi nasilničkom ponašanju policije
N1 Info pre 7 satijoš 19 povezanih

Stojković: Raduje me što smo pobedili, misija koja se zove Riga uspešno obavljena
RTV pre 2 minutajoš 77 povezanih

Eurobasket 2025, 11. Dan: Baltički derbi je počeo, gori arena u Letonija!
Kurir pre 32 minutajoš 60 povezanih

Prajd protestna šetnja u Beogradu: Centar grada zatvoren za saobraćaj, ovo je detaljan spisak ulica kojima se ne može proći (foto)
Blic pre 7 minutajoš 23 povezane

NUNS i EFJ traže odgovornost MUP-a zbog napada na novinare tokom studentskog protesta u Novom Sadu
Beta pre 27 minutajoš 24 povezane