Povezane vesti
ISPOVEST „Govorili su mi – ma kakav Krmak!? A jedini sam ja znao da je celo selo na dopu“: Neobična priča autora čuvenog hita…
Nova 16.06.2024
Za DJ Krmka kažu da je najveća enigma na estradi, njegov nadimak izaziva velike kontroverze u javnosti, pisalo se da je završio čak tri državna fakulteta i živeo u više gradova bivše Jugoslavije. Goran Žižak, kako je pravo ime ovog izvođača, pristao je… »
„Primetio sam da me najviše slušaju intelektualci“: Autor čuvenog hita „Celo selo šmrče belo“ ima zanimljivu teoriju…
Nova 16.06.2024
Večeras od 20 časova budite uz portal Nova jer u "Ispovest" stiže DJ Krmak. Goran Žižak, kako je pravo ime ovog izvođača, pristao je da gostuje u emisiji „Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, u kojoj je otkrio mnoge detalje koji do sada nisu… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 26 povezanih

Problem za leh: Šampion Poljske oslabljen dolazi na megdan Crvenoj zvezdi!
Večernje novosti pre 1 satjoš 27 povezanih

"Sa velikom tugom opraštamo se od našeg lava": Potresna objava kluba čiji fudbaler je stradao od udara groma
Mondo pre 2 satajoš 22 povezane

"Kad Tramp ovo čuje, biće gneva..." Zna se šta je Zelenski sad uradio, kakvu odluku je saopštio!
Alo pre 35 minutajoš 134 povezane

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 5 satijoš 21 povezana