Povezane vesti
I današnji „Humanitarni ponedeljak“ za Mirjanu Glumac
NoviSad.com 17.06.2024
Novi Sad - „Humanitarni ponedeljak“ na Štrandu namenjen je za pomoć našoj sugrađanki Mirjani Glumac. Akcija se ponavlja jer je prikupljen iznos manji od 60 hiljada dinara. Odnosno, kako je saopšteno iz JKP „Gradsko zelenilo“, prikupljeno je ukupno 55.270… »
Ponavlja se "Humanitarni ponedeljak" za Mirjanu Glumac: Nije prikupljeno dovoljno novca
Radio 021 17.06.2024
Akcija "Humanitarni ponedeljak" na Štrandu namenjena za Mirjanu Glumac ponavlja se jer je prikupljen iznos manji od 60 hiljada dinara. Kako saopštavaju iz JKP "Gradsko zelenilo", prikupljeno je ukupno 55.270 dinara. Ulaz na Štrand se danas neće… »
Ponavlja se "Humanitarni ponedeljak" na Štrandu za Mirjanu Glumac
Moj Novi Sad 17.06.2024
S obzirom da je u prethodna dva ponedeljka, koja su bila namenjena Mirjani prikupljeno ukupno 55.270 dinara, i danas će novac skupljen u ovoj akciji biti namenjen za njene lekove, hranu i terapije. Naime, kada je prikupljeni iznos manji od 60.000… »
Vesti dana »
Aleks Krunić: ''Videla sam Novaka, htela da mu priđem, ali sam odustala...''
Sportske.net pre 2 satajoš 65 povezanih
Makron razgovarao sa liderima zemalja Bliskog istoka o postizanju mira u Iranu
Insajder pre 32 minutajoš 39 povezanih
Luda drama u Nišu! Spartak i FMP odigrali finale za infartk - titula šampiona Srbije na kraju ipak otišla u Suboticu!
Kurir pre 57 minutajoš 40 povezanih
PSŽ odneo pehar Lige šampiona Emanuelu Makronu: Navija za drugi klub, ali skinuo kapu pred prvakom Evrope
Mondo pre 1 satjoš 50 povezanih
Ilić spomenuo Partizan i Zvezdu posle titule: "Neverovatan osećaj postati šampion" VIDEO
B92 pre 18 minutajoš 20 povezanih