Povezane vesti
Uprava za veterinu počela sa vakcinacijom protiv besnila
RTK 17.06.2024
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede počelo je, uz podršku Evropske unije, prolećnu kampanju oralne vakcinacije lisica i drugih divljih mesojeda protiv besnila. Kako se navodi u saopštenju Uprave za veterinu, vakcinacija će se sprovoditi… »
Spremno 1.364.700 doza vakcina za celu Srbiju: Nisu namenjene ljudima, bacaju se iz aviona i veoma su važne
Telegraf 17.06.2024
Počela kampanja oralne vakcinacije lisica i drugih divljih mesojeda protiv besnila. Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede počelo je, uz podršku Evropske unije, prolećnu kampanju oralne vakcinacije lisica i drugih divljih mesojeda protiv… »
Počela kampanja oralne vakcinacije lisica i drugih divljih mesojeda protiv besnila
Blic 17.06.2024
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede počelo je, uz podršku Evropske unije, prolećnu kampanju oralne vakcinacije lisica i drugih divljih mesojeda protiv besnila. Kako se navodi u saopštenju Uprave za veterinu, vakcinacija će se sprovoditi… »
Vesti dana »
"Mi imamo svoga boga": Bodiroga na studentskom skupu u Kraljevu, građani mu skandirali (VIDEO)
N1 Info pre 21 minutajoš 26 povezanih
RHMZ i Batut upalili alarme, stiže pik toplotnog talasa! Čak 14 gradova u narandžastom, a ovde će sutra biti najgore: Izdat najviši stepen upozorenja!
Blic pre 1 satjoš 41 povezana
"Probudile su me sirene, osetila sam da se gušim": Snežana preživela pakao u Guči, amonijak cureo 50 metara od nje
Mondo pre 2 satajoš 55 povezanih