Povezane vesti
MC Stojan priveden u Hrvatskoj
Nova 17.06.2024
Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, podelio je na društvenim mrežama da je priveden u Hrvatskoj. MC Stojan podelio je snimak na društvenoj mreži Instagram na putem kojeg je obavestio svoje pratioce da je priveden na graničnom prelazu sa Hrvatskom… »
MC: Stojan priveden u Hrvatskoj: Histerisao u pritvoru i pokazivao svoj skupi "roleks"
Blic 17.06.2024
Reper MC Stojan na svom Instagram profilu tvrdi da je priveden u Hrvatskoj. - I opet sam priveden u Hrvatskoj - poručio je u snimku Stojan, koji je potom snimao policijsku stanicu oko sebe. Na Instagram profilu on je podelio snimak iz policijske stanice… »
Priveden mc Stojan u Hrvatskoj! Pevač u policijskoj stanici, objavljen snimak
Mondo 17.06.2024
MC Stojan podelio je snimak na društvenoj mreži Instagram koji je začudio mnoge. MC Stojan podelio je snimak na društvenoj mreži Instagram koji je začudio mnoge. MC Stojan aktivan je na društvenim mrežama i redovno deli sa svojim pratiocima šta se dešava… »
MC Stojan priveden u Hrvatskoj
B92 17.06.2024
MC Stojan je, prema objavi na Instagramu, priveden u Hrvatskoj. "I opet sam priveden u Hrvatskoj", naveo je on u snimku koji je objavio na Instagram storiju. Naveo je i lokaciju, a u pitanju je granični prelaz Bajakovo. Snimio je stanicu u kojoj je, ali… »
Mc Stojan priveden u Hrvatskoj
Telegraf 17.06.2024
Objavio snimak iz policije. MC Stojan podelio je snimak na društvenoj mreži Instagram koji je začudio mnoge. Pevač je, kako tvrdi, priveden u Hrvatskoj. - I opet sam priveden u Hrvatskoj - poručio je u snimku Stojan, koji je potom snimao policijsku… »
Vesti dana »

Mićin osudio nasilje ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: "Mir i dijalog nemaju alternativu"
Euronews pre 19 minutajoš 56 povezanih

Policija identifikovala napadača koji je ubio dvoje dece u školi u Mineapolisu
Nova pre 1 satjoš 31 povezana

Novinarku N1 privelo, pa pustilo obezbeđenje nakon pokušaja da postavi pitanja direktoru United Grupe (VIDEO)
N1 Info pre 29 minutajoš 29 povezanih

Nikola Jović ističe doprinos saigrača: Lako je igrati sa njima! Statistika nije bitna dok pobeđujemo
Kurir pre 50 minutajoš 52 povezane