Povezane vesti
MC Stojan podelio šokantan snimak na Instagramu: Priveden sam u Hrvatskoj! (FOTO)
Svet plus 17.06.2024
Popularni pevač MC Stojan izazvao je veliko iznenađenje među svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram kada je podelio snimak u kojem tvrdi da je priveden u Hrvatskoj. MC Stojan je kao lokaciju snimka označio granični prelaz Bajakovo, što je… »
MC Stojan priveden u Hrvatskoj
Nova 17.06.2024
Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, podelio je na društvenim mrežama da je priveden u Hrvatskoj. MC Stojan podelio je snimak na društvenoj mreži Instagram na putem kojeg je obavestio svoje pratioce da je priveden na graničnom prelazu sa… »
MC: Stojan priveden u Hrvatskoj: Histerisao u pritvoru i pokazivao svoj skupi "roleks"
Blic 17.06.2024
Reper MC Stojan na svom Instagram profilu tvrdi da je priveden u Hrvatskoj. - I opet sam priveden u Hrvatskoj - poručio je u snimku Stojan, koji je potom snimao policijsku stanicu oko sebe. Na Instagram profilu on je podelio snimak iz policijske stanice… »
MC Stojan priveden u Hrvatskoj
B92 17.06.2024
MC Stojan je, prema objavi na Instagramu, priveden u Hrvatskoj. "I opet sam priveden u Hrvatskoj", naveo je on u snimku koji je objavio na Instagram storiju. Naveo je i lokaciju, a u pitanju je granični prelaz Bajakovo. Snimio je stanicu u kojoj je, ali… »
Priveden mc Stojan u Hrvatskoj! Pevač u policijskoj stanici, objavljen snimak
Mondo 17.06.2024
MC Stojan podelio je snimak na društvenoj mreži Instagram koji je začudio mnoge. MC Stojan podelio je snimak na društvenoj mreži Instagram koji je začudio mnoge. MC Stojan aktivan je na društvenim mrežama i redovno deli sa svojim pratiocima šta… »
MC Stojan priveden u Hrvatskoj: Objavio snimak iz policijske stanice, a to mu nije prvi put
Kurir 17.06.2024
MC Stojan podelio je snimak na društvenoj mreži Instagram koji je začudio mnoge. Pevač je, kako tvrdi, priveden u Hrvatskoj. - I opet sam priveden u Hrvatskoj - poručio je u snimku Stojan, koji je potom snimao policijsku stanicu oko sebe. U jednom… »
Mc Stojan priveden u Hrvatskoj
Telegraf 17.06.2024
Objavio snimak iz policije. MC Stojan podelio je snimak na društvenoj mreži Instagram koji je začudio mnoge. Pevač je, kako tvrdi, priveden u Hrvatskoj. - I opet sam priveden u Hrvatskoj - poručio je u snimku Stojan, koji je potom snimao policijsku… »
Vesti dana »
Direktor JGSP Novi Sad uhapšen kao deo Balkanskog kartela: Šverc droge iz Ekvadora
Radio 021 pre 24 satajoš 90 povezanih
Vesić hitno prebačen u Institut u Sremskoj Kamenici zbog ozbiljnog pogoršanja zdravstvenog stanja
Telegraf pre 24 satajoš 87 povezanih
Bajden: Primirje između Izraela i Hezbolaha počinje u sredu ujutru
Glas Amerike pre 24 satajoš 71 povezana
Sebastijan Henes: Zvezdin tim ima kvalitet da drži loptu, njihova publika je sjajna
Politika pre 5 satijoš 42 povezane
Trgovinski partneri SAD upozorili da bi Trampove tarife nanele štetu svima
Glas Amerike pre 24 satajoš 36 povezanih