Повезане вести
Вазура причао о плановима и трансферима Партизана, па "пецнуо" Звезду: "Нисам видовит као моје колеге..."
Телеграф 17.06.2024
Црно-бели са пуно оптимизма улазе у наредну сезону. Фудбалери Партизана започели су припреме за нову сезону, а прозивку у СЦ Телеоптик обавио је нови-стари тренер клуба из Хумске, Александар Станојевић.Пред почетак припрема… »
Станојевић прави нови Партизан, најавио и појачања! Открио ко су приоритети: Лакше ми је да направим одбрану
Мондо 17.06.2024
Александар Станојевић и званично је окупио екипу и започео припреме са црно-белима. Александар Станојевић и званично је окупио екипу и започео припреме са црно-белима. Партизан је и званично започео припреме за нову сезону… »
Фудбалери Партизана почели припреме за нову сезону
Радио сто плус 17.06.2024
“Дошао сам у познату средину, али са жељом да све надоградимо. Око 80 одсто играча се променило, а прошло је само две године, што говори за себе. План је да од 21. јуна наставимо са радом у Словенији, а са нама су тренутно и… »
"Нисам видовит као челници звезде!" Партизан почео припреме, Вазура одмах пецнуо црвено-беле!
Мондо 17.06.2024
Генерални директор Партизана Милош Вазура прокоментарисао активности у прелазном року. Генерални директор Партизана Милош Вазура прокоментарисао активности у прелазном року. Фудбалери Партизана почели су припреме за нову сезону… »
Прва прозивка станојевића у Партизану! Црно-бели започели припреме: Све ми је познато, надамо се добрим стварима
Курир 17.06.2024
Александар Станојевић је одрадио прву прозивку откако је поново постао тренер Партизана. Црно-бели су се окупили у понедељак ујутру на теренима Телеоптика у Земуну, где су одрадили и први тренинг пред нову сезону. Станојевић… »
Станојевић говорио о трансферима и плановима, па открио какав Партизан жели: "Ово морамо да урадимо..."
Телеграф 17.06.2024
Црно-бели са мноог оптимизма улазе у следећу сезону. Прозивком новог-старог тренера Александра Станојевића на теренима "Телеоптика" озваничен је и почетак припрема Партизана за предстојећу сезону. Пред сам почетак припрема… »
Ваљак упалио моторе: Партизан почео припреме за наредну сезону
Телеграф 17.06.2024
Александар Станојевић "засукао рукаве" Фудбалери Партизана започели су припреме за нову сезону. Прозивку у СЦ Телеоптик обавио је нови-стари тренер клуба из Хумске, Александар Станојевић. Црно-бели у нову сезону улазе са великим… »
Вести дана »
Трампов ултиматум Путину: "Састаћу се само ако пристане... Нећу губити време"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Трамп у Катару отпочео турнеју по Азији, у четвртак састанак са Си Ђинпингом
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 5 сатијош 1 повезана