Повезане вести

Јорданеску: Генерација без граница, са душом и срцем

Јорданеску: Генерација без граница, са душом и срцем

Политика 17.06.2024
Румунски селектор Едвард Јорданеску изјавио је данас после победе против Украјине у првом колу Европског фудбалског првенства у Немачкој да Румунија има генерацију играча „без граница, са душом и срцем”. „Ова генерација показује… »
Рајковић: Верујем да ова екипа може да направи добар резултат у наредне две утакмице

Рајковић: Верујем да ова екипа може да направи добар резултат у наредне две утакмице

Политика 17.06.2024
Голман фудбалске репрезентације Србије Предраг Рајковић изјавио је данас да верује да његов тим може да направи добар резултат у наредне две утакмице на Европском првенству у Немачкој. Фудбалери Србије поражени су синоћ у… »
Луд дан у Немачкој: Шокови у Е групи! Француска победила, али стрепи због повреде Мбапеа!

Луд дан у Немачкој: Шокови у Е групи! Француска победила, али стрепи због повреде Мбапеа!

Курир 17.06.2024
Четвртог дана Европског првенства одигране су три утакмице и видели смо нова узбуђења. У блогу уживо на Куриру могли сте да пратите сва најзанимљивија дешавања везана за ЕУРО у Немачкој. Сутра нас очекују нови дан и још много… »
Ово нисте видели на мечу Србија - Енглеска: Трипије узео нешто што није смео? На мрежама се повела дискусуија!

Ово нисте видели на мечу Србија - Енглеска: Трипије узео нешто што није смео? На мрежама се повела дискусуија!

Телеграф 17.06.2024
Ипак, чини се да су у питању само енергетски препарати. Фудбалска репрезентација Србије је поражена од Енглеске у првом колу на Европском првенству са 1:0, иако су Орлови имали изузетно добру утакмицу у својим ногама, док су у… »
Спремнији сам од тадића, запишите слободно! Рајковић "поткачио" капитена Србије

Спремнији сам од тадића, запишите слободно! Рајковић "поткачио" капитена Србије

Курир 17.06.2024
Голман Србије Предраг Рајковић разговарао је са медијима дан после пораза од Енглеске у првом мечу на Европском првенству. Србија се вратила у своју базу у Аугсбург где ће одрадити први тренинг пред меч са Словенијом у четвртак… »
Душан тадић није био на тренингу Србије: Дан после Енглеске, били смо у бази репрезентације у Немачкој

Душан тадић није био на тренингу Србије: Дан после Енглеске, били смо у бази репрезентације у Немачкој

Мондо 17.06.2024
Од репортера МОНДА са Европског првенства у Немачкој, Милутина Вујичића. Од репортера МОНДА са Европског првенства у Немачкој, Милутина Вујичића. Након пораза Србије од Енглеске, сви стартери уз још Филипа Младеновића и Ивана… »
Фубалери Румуније убељиво победили Украјину на Европском првенству у Немачкој

Фубалери Румуније убељиво победили Украјину на Европском првенству у Немачкој

ИндексОнлине 17.06.2024
МИНХЕН – Фудбалска репрезентација Румуније победила је данас у Минхену селекцију Украјине резултатом 3:0 (1:0) у мечу првог кола групе Е на Европском првенству у Немачкој. Фудбалери Румуније су повели у 29. минуту. У листу… »
Спремнији сам од тадића, напишите то! Предраг Рајковић: Слободно пренесите шта сам рекао

Спремнији сам од тадића, напишите то! Предраг Рајковић: Слободно пренесите шта сам рекао

Мондо 17.06.2024
Голман репрезентације Србије Предраг Рајковић коментарисао је изјаву капитена после Енглеске. Од репортера МОНДА са Европског првенства, Милутина Вујичића. Голман репрезентације Србије Предраг Рајковић коментарисао је изјаву… »
Предраг Рајковић одговорио на изјаву Душана Тадића: "Спремнији сам од њега, запишите то слободно"

Предраг Рајковић одговорио на изјаву Душана Тадића: "Спремнији сам од њега, запишите то слободно"

Телеграф 17.06.2024
Наравно, кроз велики осмех и шалу је поручио ово голман наше селекције. Фудбалска репрезентација Србије је одиграла први меч на Европском првенству и поражена је од Енглеске са 1:0, док је после меча једну изјаву која је постала… »
Пикси га није позвао у Немачку, а он се скинуо и показао тетоваже у Врњачкој Бањи: Некима је одмор већ почео

Пикси га није позвао у Немачку, а он се скинуо и показао тетоваже у Врњачкој Бањи: Некима је одмор већ почео

Телеграф 17.06.2024
Ипак ужива. Фудбалска репрезентација Србије је имала свој први меч на Европском првенству, где је поражена од селекције Енглеске са 1:0, уз доста добар наступ наше селекције, која је била бољи ривал у другом полувремену што није… »
Фото-убод: Имамо најлуђу фризуру Европског првенства, Румун својом косом привукао пажњу, боја је тек хит!

Фото-убод: Имамо најлуђу фризуру Европског првенства, Румун својом косом привукао пажњу, боја је тек хит!

Телеграф 17.06.2024
Занимљив одабир. Фудбласка репрезентација Румуније у првом колу овогодишњег Европског првенства игра против Украјине, где су на сјајном путу да дођу и до победе, јер воде са 3:0 после 60 минута, док је доста пажње на овој… »
УЕФА пробила дно! Успели незамисливо - да направе најгори ЕУРО у историји фудбала: Гледам и не верујем шта се дешава у…

УЕФА пробила дно! Успели незамисливо - да направе најгори ЕУРО у историји фудбала: Гледам и не верујем шта се дешава у…

Курир 17.06.2024
После оног расула у Минхену на отварању ЕУРО, помислио сам - горе не може! А, онда се десио Гелзенкирхен. За почетак УЕФА и њихова организација која више не заслужује ни оцену нула. Они су успели да пробију и дно и заврше… »
"Ако се не посвађамо, идемо у другу фазу" Истина о Тадићу и Стојковићу... Ово је црвена линија: Победите его и победићемо…

"Ако се не посвађамо, идемо у другу фазу" Истина о Тадићу и Стојковићу... Ово је црвена линија: Победите его и победићемо…

Курир 17.06.2024
Уместо да се после меча бавимо анализом виђеног на "Шалке арени" капитен Србије нам је сервирао бурну изјаву због које је утакмциа пала у други план. По ко зна који пут показујемо да смо сами себи највећи ривали. Душан Тадић је… »

Вести дана »