Povezane vesti
Srbi se pitaju - da li je bezbedno letovati u hrvatskoj? "Ako tražiš kavgu, dobićeš je i u Srbiji, ne moraš u Split"!
Kurir 17.06.2024
Sezona godišnjih odmora je u toku, a pored Grčke i Crne Gore, mnogi turisti iz Srbije, kao svoju destinaciju, biraju - Hrvatsku. Nakon burne istorije zajedničkog života, i posle više 30 godina, rane iz prethodnog rata i dalje. Usled velikog broja… »
Srpkinja pitala da li je sigurno da ide u Split, svi joj poručili samo jedno: "Molim Hrvate da mi kažu da li smem da dođem"
Blic 17.06.2024
Sezona letovanja već je uveliko počela, aranžmani su se birali još tokom zimskih meseci i mnogi ovih dana sitno odbrojavaju do polaska na more i uživanja na plaži. Iako je već poznato da većina Srba najradije bira da odmor provede u Grčkoj… »
Srpkinja pitala da li je bezbedno da letuje u Splitu: Odgovori su urnebesni
B92 17.06.2024
Jedna korisnica X-a postavila je na svom profilu pitanje u vezi sa letovanjem u Splitu, a komentari ispod objave su počeli da se nižu istog trenutka. "Želim da idem u Split (sad tek, jer mi se smučio ovaj jun u Grčkoj) i svi mi govore da ne smem, dal… »
"Pitaju: Jesam li normalna? Kako se ne bojim?": Srpkinja hoće da poseti Split, a Hrvati joj odmah odgovorili!
Mondo 17.06.2024
Mnogi Srbi su joj se javili i istakli da su se lepo proveli u Splitu, a neki su i počeli da se šale na račun njene objave. Mnogi Srbi su joj se javili i istakli da su se lepo proveli u Splitu, a neki su i počeli da se šale na račun njene objave… »
Vesti dana »
Počeo plenum na FPN, studenti odlučuju kako će blokada da izgleda
Novi magazin pre 1 satjoš 20 povezanih
FOTO, VIDEO Naprednjaci sačuvali Đurića: Guranje sa policijom i tajno glasanje
Radio 021 pre 55 minutajoš 51 povezana
„Đurić je postavio narko dilere“: Goran Ješić ispred Skupštine Novog Sada
Danas pre 1 satjoš 32 povezane
Pao deo plafona na Železničkoj stanici u Ćupriji, nije bilo povređenih
Euronews pre 1 satjoš 14 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Udari izraelske vojske širom Pojasa Gaze, stradalo 12 osoba
Euronews pre 4 satijoš 22 povezane