Povezane vesti
Podrška rezoluciji o Srebrenici je bila pogrešna i sramotna odluka
Politika 17.06.2024
Za nas je veoma važno prijateljstvo sa Srbijom. Lično poznajem vašeg predsednika Vučića, on je hrabar lider i patriota. Specijalno za „Politiku” Igor Damjanović Sankt Peterburg – Imajući u vidu anketu vašingtonskog Internacionalnog… »
Podrška rezoluciji o Srebrenici je bila pogrešna i sramotna odluka
Politika 17.06.2024
Da smo mi bili na vlasti glasali bismo sigurno drugačije. Za nas je veoma važno prijateljstvo sa Srbijom. Lično poznajem vašeg predsednika Vučića, on je hrabar lider i patriota. Specijalno za „Politiku” Sankt Peterburg – Imajući u vidu anketu… »
"Vučić je hrabar lider, patriota svoje zemlje" Bivši predsednik Moldavije poručio: Podrška rezoluciji o Srebrenici je…
Kurir 17.06.2024
Bivši predsednik Moldavije Igor Dodon kaže da je odluka vlasti u njegovoj zemlji da glasaju za rezoluciju o Srebrenici sramna i pogrešna. - Ja sam, a siguran sam i većina građana Moldavije, protiv toga što su naše vlasti odlučile da podrže ovu… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 6 satijoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 5 satijoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 8 satijoš 2 povezane